Konut

Şahinbey Çamlıca ve Etiler Konutları ihalesi 24 Eylül'de!

Satışa sunulan Çamlıca konutları 1. Etaptaki 2+1 ve 3+1 dairelerin ihaleleri iptal edildiği için yeniden satışa sunuldu. Satışı yapılacak işyerleri ve konutların satış ihalesi 24 Eylül 2014 tarihinde gerçekleşecek...

Satışa sunulan Çamlıca konutları 1. Etaptaki 2+1 ve 3+1 dairelerin ihaleleri iptal edildiği için yeniden satışa sunulmuştur.

 

İHALENİN SAATİ, YERİ ve EVRAKLARIN TESLİM SÜRESİ:

 

Satışı yapılacak işyerleri ve konutların satış ihalesi 24/EYLÜL/2014 ÇARŞAMBA günü Saat 15:30'de Gaziantep Şahinbey Belediyesi Encümen Toplantı Salonunda İhale Komisyonunca(Encümenince) yapılacaktır.


İhaleye iştirak edeceklerin, aşağıda istenilen belgelerle birlikte Gecekondu ve Sosyal Konutlar Müdürlüğüne en geç 23/EYLÜL/2014 SALI günü mesai bitimine kadar başvuruda bulunmaları gerekmektedir. Belirtilen gün ve saatten sonra yapılan başvurular kesinlikle kabul edilmeyecektir.

 


1. İHALENİN SAATİ, YERİ ve EVRAKLARIN TESLİM SÜRESİ:

 

Satışı yapılacak konutların satış ihalesi 24/EYLÜL/2014 ÇARŞAMBA günü Saat 15:15'de Gaziantep Şahinbey Belediyesi Encümen Toplantı Salonunda İhale Komisyonunca(Encümenince) yapılacaktır.


İhaleye iştirak edeceklerin, aşağıda istenilen belgelerle birlikte Gecekondu ve Sosyal Konutlar Müdürlüğüne en geç 23/EYLÜL/2014 SALI günü mesai bitimi ne kadar başvuruda bulunmaları gerekmektedir. Belirtilen gün ve saatten sonra yapılan başvurular kesinlikle kabul edilmeyecektir.


 


Şahinbey Belediyesi