29 / 06 / 2024

Şahinler Rezidans'ta son 2 konut! Teslimler 1 yıl sonra!

Şahinler Rezidans'ta son 2 konut! Teslimler 1 yıl sonra!

Başkent Ankara'da inşa edilen Şahinler Rezidans projesinin teslimlerinin 1 yıl sonra yapılması planlanıyor. Ödemelerin yalnızca peşin olarak yapılabildiği Şahinler Rezidans'ta 4 oda 1 salon konut tiplerine yer veriliyor. 



Şahinler Rezidans projesi  Ankara  Çankaya'da inşa ediliyor. Son iki konutun satış sürecinin devam ettiği proje Şahinler Group imzası taşıyor. 

Ankara Şahinler Rezidans projesi 6 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde yükseliyor. Toplamda 24 konutun yer aldığı proje 8 katlı olarak tasarlandı.

1.900 metrekarelik alanın iş merkezine ayrıldığı Şahinler Rezidans projesinde 5 adet iş yeri de bulunuyor. 

Konut tiplerinin 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandığı Şahinler Rezidans 3 bin metrekarelik yeşil alanıyla da dikkat çekiyor.

Peki Ankara Şahinler Rezidans'ta yer alan konutların fiyatları ne kadar? Şahinler Rezidans'ın teslimleri ne zaman yapılacak? İşte merak edilen soruların cevapları ve Şahinler Rezidans projesi ile ilgili diğer detaylar...

Şahinler Rezidans ta son 2 konut! Teslimler 1 yıl sonra!

Ankara Çayyolu'nda yükselen Şahinler Rezidans'ta yer alan konutların fiyatları 15 milyon TL'den başlıyor. Son 2 konutun satışlarının devam ettiği projenin teslimlerinin 1 yıl sonra yapılması planlanıyor. 

Ödemelerin peşin olarak yapıldığı Şahinler Rezidans'ta fitness salonu, peyzaj alanları, açık ve kapalı otopark bulunuyor. 

Telefon: 0312 359 56 36
Web: https://www.sahinlergroup.com.tr/
 

Ulu Life Konutları'nda ilk 3 daireye özel lansman indirimi! 

Ekmas Koru'da Haziran kampanyası! Yüzde 25 peşinat, 36 ay vade ve özel ödeme planıyla 1+1 ve 2+1'ler!

Özkaya Park Evleri'nde 4.7 milyon TL'ye 2+1! Yüzde 50 peşinat ve 36 ay 0 faiz fırsatı! 


Geri Dön