28 / 10 / 2024

Sahte altın korkusuna son! Ekonomist Muhammet Bayram açıkladı! Altınlarınızı buradan alın! 

Sahte altın korkusuna son! Ekonomist Muhammet Bayram açıkladı! Altınlarınızı buradan alın! 

Ekonomist Muhammet Bayram, altın piyasası ile ilgili önemli açıklamalarda bulunarak yatırımcılara sahte altın riskine karşı bankadan altın fonu ile alım yapılmasını önerdi. 




Son zamanlarda altın fiyatlarının yükselmesiyle piyasada ikinci baskı altın ve sahte altın satışları yaygınlaşmaya başladı. Altın alacak kişiler bu farkı çoğu zaman anlayamazken, ekonomist Muhammet Bayram'dan öneri geldi.

SAHTE ALTIN ALMAYA SON: BURADAN ALIN!

Bayram, altın yatırımcısına bankadan altın fonu ile alım yapılmasını önererek, "Çalınma riski yok, sahte olma riski yok. Yatırım yapacağız derken cebindeki parayı boşuna vermemeliler. Ancak burada bankalardan açtıracakları altın fonu ile altını satın alabilirler.

Bankaya bir hesap açtırırsanız altın fonu, aynı şekilde artacak altınınız. Bankalarda olduğu için devletin garantisinde oluyor. Altın fonu tamamen altına endeksli değil; bu sene tamamen daha fazla getirdi altın fonu. Altından daha fazla kazanç elde ettirdi çünkü bazı borsa hisseleri var içinde o yüzden altın fonunun alınmasını tavsiye ederim" diyerek yatırımcıları bilgilendirdi. 

Sahte altın korkusuna son! Ekonomist Muhammet Bayram açıkladı! Altınlarınızı buradan alın! 

GRAM ALTIN 3 BİN 500 TL OLACAK!

Ekonomist Muhammet Bayram ise TV100'de canlı yayında altın hakkında açıklamalarda bulundu. Bayram, altında daha fazla artışın olacağına dikkat çekerek, ons altının 3 bin dolara kadar gideceğinin altını çizdi ve, "Gram altının 3 bin 500 liraya kadar gideceğini gösteriyor" ifadelerini kullandı.

ALTINDA SON DAKİKA GELİŞMESİ!

Son dakika altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Son zamanlarda peş peşe yükselişe geçen altın fiyatları rekor tazelemeye devam ediyor. Yatırımcılar 'altın fiyatları bugün ne kadar? Çeyrek altın fiyatı bugün kaç lira oldu? Gram altın fiyatı ne kadar?' sorularının yanıtını merak ediyor.  Ons altın fiyatı bugün yüzde 0,09 yükselerek 3,137 dolar oldu. Gram altın fiyatı 3147 lira, çeyrek altın fiyatı 5136 lira, yarım altın fiyatı 10,266 lira, tam altın fiyatı 20,460 lira, Ata altın fiyatı 21,000 lira oldu. 

Kapalıçarşı altın piyasası son dakika! Harem altın fiyatları ne kadar oldu? 24 Ekim 2024 canlı altın fiyatları...

‘Kesinlikle gram altın almazdım' diyen İslam Memiş sebebini bu cümleyle açıkladı!

Altının yıl sonunda ne kadar olacağı açıklandı! Bu rakam ilk kez telaffuz edildi!

Geri Dön