18 / 05 / 2024

Saint-Gobain Weber, çevre, iş sağlığı sertifikalarını aldı!

Saint-Gobain Weber, çevre, iş sağlığı sertifikalarını aldı!

Dünyada 46 ülkede 200 'e yakın üretim tesisiyle faaliyet gösteren Saint-Gobain Weber, ISO 9001 kalite belgesine çevre, iş sağlığı ve güvenliği açısından büyük önem taşıyan OHSAS 18001 ve ISO 14001 sertifikalarını da ekledi



Dünyada 46 ülkede 200 'e yakın üretim tesisiyle faaliyet gösteren ve aynı zamanda Endüstriyel harç üretiminde dünya lideri olan Saint-Gobain Weber, ISO 9001 kalite belgesine çevre, iş sağlığı ve güvenliği açısından büyük önem taşıyan OHSAS 18001 ve ISO 14001 sertifikalarını da ekledi!

Müşterileri için “kaliteli ürün ve üstün hizmet anlayışı ”nı benimsemiş olan Saint- Gobain Weber “İnsana ve yaşadığı çevre ”ye verdiği önemi gösterebilmek için, ISO 14001 çevre Yönetim Sistemi ile OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği   Yönetim Sistemini de tüm tesislerinde yapılandırarak mevcut ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemine entegre etti.
 
Weber 'de çevre, işçi sağlığı ve iş güvenliği politikalarının insana ve içerisinde yaşadığı çevreye duyulan saygıya dayandığını belirten Saint-Gobain Weber Türkiye çSG ve Kalite Güvence Yöneticisi Seval Eyigünlü; Türkiye   tesislerinde kurulan sistemler ile; İş Sağlığı ve Güvenliği açısından “tüm çalışma alanlarında ” oluşabilecek   Sağlık ve Güvenlik Risklerine karşı mümkün olan en iyi korumayı sağlamak için çalıştıklarını vurguluyor. Eyigünlü, “Bu kapsamda “Risk Azaltma Politikası ”nın tüm çalışanlar tarafından benimsenmiş olması büyük önem taşıyor. “Bu yaklaşımla yola çıkan Weber çalışanlarının ortak bir de sloganı var: “Kendim için, Ailem için, İş Arkadaşım için, çevrem için, İşyerim için Güvenliğimiz Birinci Önceliğimizdir! ” diyoruz ” diye belirtti.

“Herzaman   ve   heryerde ;   kaza,   hastalık   ve   kirliliği   önlemeyi, Kaliteli Ürün ve Hizmet sunarak,   maksimum müşteri memnuniyeti sağlayabilmeyi hedefleyen Saint Gobain Weber 'in tüm çalışanlarının sistemlere büyük bir katkı sağladığını ifade eden Eyigünlü “Biz aynı zamanda çevrenin korunmasını   da destekleyici bir poltika izliyoruz. ” diyerek Saint-Gobain Weber Türkiye 'nin tüm tesislerinde, temiz bir çevre oluşturulmasına, çevresel faaliyetlerin düzenli olarak izlenmesine ve ölçümlenmesine yönelik çalışmalarda büyük hassasiyet gösterdiğini belirtti.


Geri Dön