08 / 05 / 2024

Saka Dekorasyon Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Saka Dekorasyon Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Fatih Teber tarafından 200 bin TL sermaye ile 27 Ocak'ta Sancaktepe, Eyüpsultan Mahallesi, Vadi Sokak' ta kuruldu.



Saka Dekorasyon Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Fatih Teber tarafından 200 bin TL sermaye ile 27 Ocak'ta Sancaktepe, Eyüpsultan Mahallesi, Vadi Sokak'ta kuruldu. 


Saka Dekorasyon Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü inşat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak,  konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak, bunların üzerine veya başkalarına ait arazi ve arsalar üzerine kat karşılığı binalar yapmak. Yurt içinde ve dışında kamu ve özel kesime ait konut, prefabrik, sanayi sitesi, otel, okul, hastane, işhanı, park, bahçe, çevre düzenlemesi, dolgu tasfiye,kanal, kanalizasyon, su şebekesi, her türlü alt yapı, kat karşılığı inşaat gibi her nitelikte ve özellikte binaların ve tesislerin yapı taahhüdünde bulunmak ve bunlara ait bilimum sıhhi tesisat, doğalgaz tesisatı ve projesi, alt yapı, dekorasyon,plan proje ihalelerine katılmak, taahhütleri yürütmek, sonuçlandırmak, ayrıca inşaat konusu ile ilgili her türlü malzemenin alım satımını toptan ve perakende olarak yapmak. 2-Her türlü yapı inşaat dekorasyon işlerini yapmak, Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işlerini yapmak ve her türlü devlet inşaatlarını yapmak. 3-Kendi adına veya taşeron olarak  fabrika ve tesislerin komple inşaatını, tadilat ve montaj işlerini , her türlü dekorasyon ve tamirat işlerini yapmak. Elektrik su tesisatı, çatı,dış cephe işleri, boya, kartonpiyer, beton işlerini yapmak. 4-Şirkete kayıtlı olan veya üçüncü kişilere ait olan her türlü binek ve ticari araçların alış satış işlemlerini yapmak ve kiralamak, ayrıca müşterilerine ve diğer üçüncü kişilere kiralamak.



Geri Dön