29 / 04 / 2024

Sakarya Adatepe Köprüsü ne zaman açılacak?

Sakarya Adatepe Köprüsü ne zaman açılacak?

Sakarya Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu, yapımı devam eden, Adatepe köprüsünü gezerek, incelemelerde bulundu.



Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapım çalışmaları büyük bir hızla devam eden, Karasu Adatepe Mahallesi’nde Sakarya Nehri’nin üzerine inşa edilecek köprü inşaat, çalışma alanını gezen Başkan İspiroğlu, çalışmaları inceledi ve bilgi aldı.

 

Yılbaşında

Karasu ile birçok mahallenin, bağlantısı olan Adatepe köprüsü miadını doldurduğu için geçtiğimiz aylarda yıkılırken yerine yenisi yapılıyor. Ulaşımı rahatlatacak olan bu köprünün bölgedeki yaşamı kolaylaştıracağını belirten Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu, ilçenin iki yakasını birbirine bağlayacak olan köprünün önümüzdeki yıl başlarında bitirilmesi planlandığını söyledi.

 

Teşekkür

İspiroğlu, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’na teşekkür ederek, “Büyükşehir Belediyesi ile birlikte koordineli çalışmalarımız devam ediyor. İş birliği halinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz, bunun sonucunda da İlçemiz daha çok hizmet kazanıyor. Her şeye rağmen hizmetlerimizi aksatmadan devam ettirmeye çalışıyoruz” dedi. Başkan İspiroğlu’na, Karasu Belediye Başkan Vekili Hamza Uğur’da eşlik etti.



Sakarya Yenigün


Geri Dön