Kent Haberleri

Sakarya Havzası için harekete geçiliyor!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Devlet Su İşleri 3. Bölge Müdürlüğü 32. Şube Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre Sakarya Havzasında yer alan 9 ilin valisi ve paydaş kurumların temsilcileri koordinatör il olan Sakarya’da biraraya gelecekler....


Sakarya Nehri’nin geçtiği 9 il, Havza Yönetim planı doğrultusunda ilk toplantısını koordinatör il olan Sakarya’da gerçekleştirecek.


Orman ve Su İşleri Bakanlığı Devlet Su İşleri 3. Bölge Müdürlüğü 32. Şube Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre Sakarya Havzasında yer alan 9 ilin valisi ve paydaş kurumların temsilcileri koordinatör il olan Sakarya’da biraraya gelecekler.


Ankara, Eskişehir, Bilecik, Kütahya, Konya, Afyon, Bursa, Bolu ve Sakarya illerinin yer aldığı Sakarya Havzasında 9 İlin Koordinatör Valiliği olarak Sakarya Valiliği belirlendi. 25 havza heyetinden biri olan Sakarya Havzası Yönetim Heyetinin paydaşları ile birlikte gerçekleştireceği ilk toplantı Sakarya Valisi Mustafa Büyük Başkanlığında 18 Aralık Çarşamba Günü (Yarın) 13.00-16.00 saatleri arasında Erenler İlçesinde bulunan Elmas Hotel toplantı salonunda yapılacak.

 


Sakarya Rehberim