04 / 05 / 2024

Sakarya Park’ta ilk etabın açılışı 12 Eylül'de!

Sakarya Park’ta ilk etabın açılışı 12 Eylül'de!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından D-100 karayolu ile Sakarya köprüsü arasında hayata geçirilen 120 dönümlük sosyal tesis, 12 Eylül Cuma günü saat 19.00’ da açılıyor...



Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından D-100 karayolu ile Sakarya köprüsü arasında hayata geçirilen 120 dönümlük sosyal tesis, 12 Eylül Cuma günü saat 19.00’da açılıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Sakarya ziyaretinde müjdelediği Sakarya Park projesini hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Hükümetimizin destekleriyle marka şehirler oluşturma yolunda yerel yönetimler olarak önemli çalışmalar gerçekleştirdik. Alt ve üst yapı yatırımlarının yanı sıra şehrimize değer katacak sosyal yatırımları da her zaman önceledik” diye konuştu.


120 dönümlük dev tesis


Sakarya Park’ta yürütülen çalışmaları değerlendiren Başkan Toçoğlu, “120 dönüm yeşil alana sahip ilk etabımızda sosyal tesislerin yanı sıra yürüyüş yolları, dinlenme, oyun ve spor alanları, seyir terası ve Necip Fazıl Anıtı bulunuyor” şeklinde konuştu.



Projenin şehrin turizm potansiyeline önemli bir katkı sağlayacağını da sözlerine ekleyen Başkan Toçoğlu, şunları söyledi: “Ramazan ayı içerisinde hemşerilerimizin kullanımına açılan tesisimiz, büyük beğeni kazandı. Artık Sakarya, nehir ile buluştu. İnşallah şehrimize büyük değer katan bu proje, etaplar halinde devam edecek.”


TOKİ Haber 



Geri Dön