29 / 09 / 2024

Sakarya projeleri start aldı!

Sakarya projeleri start aldı!

Mustafa Büyük Geyve İlçesine yaptığı ziyaretlerinde; Geyve Kaymakamı İdris Akbıyık, Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, İl Milli Eğitim Müdürü Yavuz Selim Sandıkçı, İl Genel Meclis Üyeleri hazır bulundu...




Sakarya Valisi Mustafa Büyük Geyve İlçesine yaptığı ziyaretlerinde; Geyve Kaymakamı İdris Akbıyık, Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, İl Milli Eğitim Müdürü Yavuz Selim Sandıkçı, İl Genel Meclis Üyeleri ve İlçe Daire Müdürleri hazır bulundu. Vali Büyük ilk olarak Geyve Hükümet Konağına giderek İlçe Kaymakamı Akbıyık'tan ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. 


ÇALIŞMALAR TAM GAZ 


Ardından Geyve İmam Hatip Lisesi inşaatını gezerek yetkililerden bilgi aldı. Vali Mustafa Büyük ve beraberindekiler Geyve Özel Eğitim Anaokulunu ziyaret etti. Heyet daha Alifuatpaşa, Cemal Gürsel ve Necip Fazıl İlköğretim Okullarını giderek burada öğrenciler ile bir araya geldiler. Ardından Hızlı Tren tünel girişi inşaat alanına giden Vali Büyük burada çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. 


VATANDAŞLA İÇ İÇE 


Daha sonra Örencik Dereköy köprü inşaatı ve HES şantiyesini yerinde incelediler. Vali Mustafa Büyük ve beraberindekiler daha sonda Dereköy'e geçerek burada da vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet ettiler. Hızlı Tren Konvansiyonel Hat çalışmalarını yerinde incelediler. Heyet son olarak Düzakçehir Köyün'ü ziyaret ederek vatandaşlar ile bir araya geldi. 



Yeni Şafak Ek


Geri Dön