27 / 04 / 2024

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Akgün: Bu ilçelerimize konut yapılmalı!

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Akgün: Bu ilçelerimize konut yapılmalı!

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Akgün Altuğ, Sakarya'nın kuzey ilçelerinin büyük bir gelişim ve dönüşüm içinde olduğunu belirterek buralarda konutlaşma ihtiyacının ön planda olduğunu belirtti.



Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Başkanı Altuğ, kuzey ilçelerinin büyük bir gelişim ve dönüşüm içinde olduğunun altını çizerek, “Bu ilçelerimizde konutlaşma ihtiyacı ön plana çıkıyor. Bölgeye gelen istihdamın yaşam alanlarını şimdiden planlamalıyız” dedi.

ÖZELLİKLE KUZEY İLÇELERE DÜZENLİ ENDÜSTRİLEŞMEYE YÖNELİK ÇALIŞMALAR YAPILMALI!

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Kasım ayı olağan meclis toplantısı dün gerçekleştirildi. Meclis toplantısında konuşan SATSO Başkanı Akgün Altuğ, yeşil organize sanayi bölgeleriyle ilgili hazırlıklarının sürdüğünü belirterek, “Tarım alanları hassasiyetini gözeterek özellikle kuzey ilçelerimizde düzenli endüstrileşmeye yönelik çalışmalar yapıyoruz” dedi.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Akgün: Bu ilçelerimize konut yapılmalı!
ARTAN NÜFUSU KALDIRACAK BİR YAPI OLUŞTURULMALI!

SATSO Başkanı Akgün kuzey ilçelerinin büyük bir gelişim ve değişimin eşiğinde olduğunu aktardı.

Kaynarca, Söğütlü, Ferizli büyük bir gelişim ve değişimin eşiğinde olduğunu söyleyen Akgün'' Bölgelerin donatı açısından da değişimi karşılaması gerekiyor. Kuzeyde artan nüfusu kaldıracak bir yapıya kavuşmaları önemli” dedi.

BU İLÇELERE KONUT YAPILMALI!

Akgün, konutlaşma ihtiyacının olduğu ilçeleri işaret ederek bölgeye gelen nitelikli istihdamın yaşam alanlarını şimdiden planlanmasına dikkat çekti.

Bu kapsamda inşaat sektöründeki üyelerin bu bölgelerde gelişime uygun konut alanları oluşturmalarının önemli olduğuna değinen Altuğ belediye başkan adaylarına yönelik şehrin sorunlarını anlatan rapor hazırladıklarını söyledi.


Geri Dön