Ekonomi

"Sakın inanmayın" diyen İslam Memiş, gram altında tarihi fırsatın yaklaştığını söyledi!

Altın fiyatlarındaki gerilime yatırımcılar tarafından dikkatle takip edilirken Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten flaş tahminler geldi. Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Şuan 1

Dolar kurundaki yükselişin sürmesi ile son günlerde gram altın fiyatları yeniden 1000 TL'nin altına indi.

Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Şuan 1.000 TL'nin  altında gram altın yok sevgili kardeşlerim, şuan 1.007 lira. Olunca ben söylerim." sözlerine yer vererek ekran ile piyasalardaki farkın altını çizen İslam Memiş, gram altın fiyatlarıyla ilgili olarak herkesi şaşırtan tahmin ve yorumlarda bulundu.

Amerika Birleşik Devletleri Merkez Bankası FED'in kararları ve FED Başkanı'nın konuşmaları sonrasında harekete geçen altın fiyatları için yatırımcıları uyaran İslam Memiş, şu tahmini yaptı:

.

Altının gramı hafta başında 1.020 liralardan seyir gösteriyordu. Hafta sonuna doğru şu sıralarda artık 1.000 liralara kadar düşmüş durumda.

Bunun nedeni ne? Altın fiyatlarında düşüş devam eder mi? Altının seyri ne olur? Düşer mi yükselir mi? Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, A Haber canlı yayınında konu ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Özgür Demirtaş yılbaşından sonra olacakları tek tek sıraladı!

İslam Memiş, gram altında 1400 TL için tarih verdi!

Dolar kahini Selçuk Geçer büyük krizin için tarih verdi! 'Dolar 60 TL olacak!'