Beyaz Eşya

Sakın kaçırmayın! Bosch kurutmalı çamaşır makinelerinde fırsat! İşte Mart 2022 fiyat listesi!

AutoDry özelliğine sahip Bosch kurutmalı çamaşır makineleri, her seferinde en iyi sonuçlarla karşılaşmak için her kumaş türüne özel tam ayarlı yıkama ve kurutma programları sunuyor. Peki Bosch kurutmalı çamaşır makinelerinin fiyatları ne kadar? İşte Mart 2022 fiyat listesi...Evinde çamaşırları asarak kurutacak yeri olmayanlara Bosch kurutmalı çamşır makineleri çözüm sunuyor

Bosch kurutmalı çamaşır makineleri fiyatlarıyla kullanıcıları cezbediyor. Evinde çamaşırları asarak kurutacak yeri olmayanlara Bosch kurutmalı çamşır makineleri çözüm sunuyor. 

AutoDry özelliğine sahip Bosch kurutmalı çamaşır makineleri, her seferinde en iyi sonuçlarla karşılaşmak için her kumaş türüne özel tam ayarlı yıkama ve kurutma programları sunuyor. 

Peki Bosch kurutmalı çamaşır makinelerinin fiyatları ne kadar? İşte kurutma makinesi alacakları cezbeden o ürünler ve Mart 2022 fiyat listesi...

Hemen giymeye hazır sonuçlar için Bosch tarafından üretilen kurutmalı çamaşır makineleri tek seferde 6 kilograma kadar yıkama ve kurutma imkanı sunuyor. Aynı zamanda sadece 10 kilograma kadar yıkıma seçeneği de bulunuyor. 

Bosch kurutmalı çamaşır makineleri, yıkama süresini yüzde 65'e kadar azaltıyor. SpeedPerfect özelliğiyle dikkat çeken Bosch kurutmalı çamaşır makineleri, mükemmel yıkama sonuçlarından ödün vermiyor ve süreyi azaltıyor. 

Bosch kurutmalı çamaşır makineleri Mart 2022 fiyat listesi

Serie | 4 Kurutmalı Çamaşır Makinesi 10/6 kg 1400 dev./dak.: 20.905 TL 

Serie | 6 Kurutmalı Çamaşır Makinesi 10/6 kg 1400 dev./dak.: 22.992 TL 

* Fiyatlar Bosch'un resmi internet sitesinden alınmış olup, ürün özelliklerine, ürün renklerine ve satış noktasına göre farklılıklar gösterebilir. Kampanya ile ilgili tüm detaylara Bosch yetkili satıcılarından ve resmi internet sitesinden ulaşabilirsiniz.

* Bu haber 24 Mart 2022 tarihinde saat 14:49'da yazılmıştır. An itibariyle dolar kuru 14 lira 85 kuruş, euro 16 lira 31 kuruş, altının gramı ise 933 lira 96 kuruş değerindedir.

Samsung'tan beyaz eşyalarda dev fırsat! İnanamayacaksınız! İşte Mart 2022 fiyat listesi...

Regal siyah çamaşır makinesi fiyatlarında son dakika! İşte Mart 2022 fiyat listesi...

Bosch kombilerde şok eden kampanya! İşte Mart 2022 fiyat listesi...

Pınar Demircan/Emlakkulisi.com