Kim Kimdir?

Sakıp Sabancı'nın torunu Elçin Melisa Sabancı Tapan kimdir? Melisa Tapan kaç yaşında?

Sakıp Sabancı'nın tek torunu Elçin Melisa Sabancı Tapan kimdir? Sabancı ailesinin dördüncü kuşak üyesi olan Melisa E. Sabancı Tapan kaç yaşında? İşte ayrıntılar...Peki, Sakıp Sabancı'nın torunu Elçin Melisa Sabancı Tapan kimdir? İşte ayrıntılar

Sevil Sabancı ve Bedri Eran Tapan'ın çocuğu olarak dünyaya gelen Elçin Melisa Sabancı Tapan, Sabancı ailesinin dördüncü nesil üyesidir. Peki, Sakıp Sabancı'nın torunu Elçin Melisa Sabancı Tapan kimdir? İşte ayrıntılar..

ELÇİN MELİSA TAPAN KAÇ YAŞINDA?

Elçin Melisa Sabancı Tapan, 13 Ocak 1993 tarihinde doğmuştur ve şu anda 30 yaşındadır. 

ELÇİN MELİSA TAPAN'IN ANNE BABASI KİM?

Elçin Melisa Sabancı Tapan'ın ebeveynleri Sevil Sabancı ve Bedri Eran Tapan'dır. 

 

SAKIP SABANCI'NIN TORUNLARI KİMLER?

Elçin Melisa Sabancı Tapan, Sakıp Sabancı'nın tek torunudur.

 

MELİSA TAPAN HANGİ OKULDAN MEZUN? KARİYERİNE NASIL BAŞLADI?

Elçin Melisa Sabancı Tapan, lisans eğitimini Londra'da bulunan Richmond Üniversitesi'nde Uluslararası İşletme ve Psikoloji dallarında tamamlamıştır. Ardından yüksek lisans eğitimini New York'ta Columbia Üniversitesi'nde Ekonomik ve Siyasal Kalkınma üzerine tamamlamıştır.

Eğitimi süresince Elçin Melisa Sabancı Tapan, danışmanlık şirketleri BCG ve PWC'de, Uluslararası Enerji Ajansı'nda ve Sabancı Holding'de ek eğitimler almıştır. Ayrıca yönetici adayı programını tamamlamak için Marshall Wace'te çalışmıştır.

 

Melisa, farklı alanlarda iş deneyimi edinerek finansal katılım ve sürdürülebilir sanayi konularında çeşitli projelerde yer almıştır. Aynı zamanda sosyal etki gözeten projeler ve girişimler etrafında bilgi ve tecrübelerini birleştirmiştir.

Melisa, hem mesleki hem de kişisel çalışmalarında sosyal girişimcilik konusuna odaklanmaktadır. Sabancı Vakfı, Sabancı Üniversitesi ve Sakıp Sabancı Müzesi gibi kuruluşları desteklemekte ve çeşitli sivil toplum kuruluşlarıyla sosyal sorumluluk projelerinde danışmanlık yapmaktadır.

GATE 27'Yİ KİM KURDU? 

Elçin Melisa Sabancı Tapan, 2019 yılında, sanat alanındaki üretimlerin sürdürülebilirliğine destek olmak amacıyla Gate 27 adlı bir projeyi hayata geçirmiştir. Gate 27, sanat dünyasının önde gelen kurumlarıyla işbirlikleri kurarak büyümeyi hedeflemektedir.

 

MELİSE TAPAN SABANCI HANGİ ŞİRKETLERDE GÖREV ALIYOR? NE İŞ YAPIYOR?

Elçin Melisa Sabancı Tapan, Sabancı Holding'de Yönetim Kurulu üyesidir ve aynı zamanda WWF Türkiye'nin gençlik komitesinde yer alan bir yedek üyedir. Tate Uluslararası Komitesi, LEGADO ve Arya Kadın Yatırım Platformu gibi kuruluşlarda da üyelikleri bulunmaktadır.

Serra Sabancı kimdir? Serra Sabancı evli mi?
Güler Sabancı Kimdir?
Suzan Sabancı Dinçer Kimdir?
Kerem Sabancı Kamışlı kimdir?
Şevket Sabancı kimdir?
Ali Sabancı kimdir?