Yeni Projeler

Saklı Koru’da 15 milyon TL’ye 5+1 villa! Teslimler 7 ay sonra!

Saklı Koru projesinde yer alan 5 oda 1 salon villaların fiyatları 15 milyon TL’den başlıyor. Saklı Koru projesinin teslimlerinin 7 ay sonra gerçekleştirilmesi planlanıyor.

Saklı Koru projesi, Bursa Nilüfer’de inşa ediliyor. MKS Grup imzası taşıyan Saklı Koru projesinde 8 adet villa bulunuyor.

Arsa alanı 1.705 metrekare olarak açıklanan Saklı Koru projesinde 5 oda 1 salon ikiz villalar yer alıyor. Satış sürecinin devam ettiği Saklı Koru projesinde 625 metrekarelik yeşil alan bulunuyor.

Peki Saklı Koru projesi için vade imkanı sağlanıyor mu? Saklı Koru projesindeki villalar kaç metrekare? İşte merak edilen soruların yanıtları ve Saklı Koru projesi ile ilgili detaylar…

Saklı Koru projesinde yer alan villalar 220 metrekare olarak tasarlandı. Fiyatların 15 milyon TL’den başladığı Saklı Koru projesinin teslimlerinin 7 ay sonra gerçekleştirilmesi planlanıyor.

Nilüfer Saklı Koru projesinden konut sahibi olmak isteyenler yüzde 50 peşinat ödediklerinde kalan tutarı ara ödeme ve tapu tesliminde ödeyebiliyor.  Saklı Koru projesinde bahçe alanları ve otopark bulunuyor. 

Telefon:  0533 394 64 82
Web: https://mksgrup.com

Caretta Premium’da 3 milyon 850 bin TL’den başlayan fiyatlarla hem yazlık hem kışlık…

Asil Park Evleri’nde 3.5 milyon TL’den başlayan fiyatlarla! 1 ay sonra teslim!

Lokasyon Eryaman’da 3.9 milyon TL’ye 2+1! Teslimler Nisan 2025’te!