Yeni Projeler

Sakura Park 2'de fiyatlar 6 milyon 900 bin TL'den başlıyor! Yeni proje!

Apec Çelik Yapı tarafından hayata geçirilen Sakura Park 2 Projesi'nde fiyatlar 6 milyon 900 bin TL'den başlıyor. Projede yer alan Villaların teslimlerinin haziran ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor. İşte Sakura Park 2 detayları... Sakura Park 2 Projesi'nde  3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon villa tipleri yer alıyor

Apec Çelik Yapı imzasının taşıyan Sakura Park 2 Projesi tamamı villa olarak tasarlanmıştır. Sakura Park 2 Projesi'nde  3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon villa tipleri yer alıyor. Fiyatlar ise 6 milyon 900 bin TL'den başlıyor. Peki Sakura Park 2 Projesi konut fiyatları ne kadar? Sakura Park 2 Projesi konut fiyatları kaç lira? Sakura Park 2 Projesi fiyat listesi...

SAKURA PARK 2  FİYAT LİSTESİ!

Sakura Park 2 Projesi tamamı villa olarak tasarlanmış olup konutlar 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak satışa sunuluyor. 3 oda 1 salon villalar 175 metrekare olup fiyatları 6 milyon 900 bin TL'den başlıyor.  4 oda 1 salon villalar ise 196 metrekare olup, 7 milyon 200 bin TL'den satılıyor.

SAKURA PARK 2 PROJESİ'NİN AYRINTILARI!

Sakura Park 2 Projesi tamamı villa olarak tasarlandı. Proje, geniş ve ferah iç tasarımları ile dikkat çekiyor. 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon villa tiplerinin yer aldığı Sakurapark 2, 4 bin metrekarelik sosyal tesisi içinde bulunan açık ve Kapalı havuzları, hamam, sauna, fitness, basketbol ve futbol oyun alanları ve çocuk oyun alanları ile dikkat çekiyor.

Tripleks olarak inşa edilen Sakura Park 2 projesindeki Çelik konstrüksiyon Vilların tamamı deniz manzaralı olup, Sabiha Gökçen Havalimanına ve Uludağ Kayak merkezine 45 dakika uzaklıkta yer alıyor.

76 konuttan oluşan ve ilk etabı tamamen satılan Sakura Park 2 Projesinin ön satışları devam ediyor. 

 

 

ÇELİK KONSTRÜKSİYON VİLLALAR!

Tripleks olarak inşa edilen Sakurapark 2 projesi Çelik konstrüksiyon Villar olarak inşa ediliyor.

Soğuk şekillendirilmiş çelik yapıların diğer inşaat tekniklerine karşı avantajları şu şekilde;

Web :https://sakuraparkyalova.com/

Telefon: 444 31 24