29 / 04 / 2024

Salihli Bedesten Çarşısı'nın inşaatı tamamlanıyor!

Salihli Bedesten Çarşısı'nın inşaatı tamamlanıyor!

Manisa Salihli'de hayata geçirilen Modern Pazaryeri, Yeraltı Otoparkı ve Bedesten Çarşısı inşaatında çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. 




Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Salihli’de hayata geçirilen Modern Pazaryeri, Yeraltı Otoparkı ve Bedesten Çarşısı inşaatı hız kesmeden sürüyor. 

 

Her geçen gün büyüyen ve gelişen Salihli’nin yıllardır çözülmeyen otopark sorununu çözmek ve artan pazar yeri ihtiyacını karşılamak için Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği Modern Pazaryeri, Yeraltı Otoparkı ve Bedesten Çarşısı projesi inşaatında sona geliniyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, tamamlanma aşamasına gelen dev projenin içerisinde 500 araçlık kapalı otopark, 700 tezgahlı modern pazaryeri, 40 bedesten dükkanı, mescit, bebek bakım odası, kafeterya gibi alanlar da bulunuyor. Çalışmaların hız kesmeden sürdüğünü belirten Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, “Salihli’mizin hak ettiği projeleri bir bir hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Her geçen gün kentimizi daha yaşanılabilir ve modern bir seviyeye ulaştırmak için çalışmalarımız dört bir koldan tüm hızıyla devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün katkılarıyla en kısa zamanda hizmete açacağımız Modern Pazaryerimiz de, Salihli’mize, esnaflarımıza ve tüm vatandaşlarımıza hayırlı olsun” diye konuştu.


“Hayırlı olsun”


Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak yatırımlara hız kesmeden devam ettiklerini ve bir çok projede de sona geldiklerini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün konuyla ilgili olarak, “Salihli ilçemizde yapımına başladığımız Modern Pazaryeri, Yeraltı Otoparkı ve Bedesten Çarşısı projesi de bunlardan bir tanesi. Dev projemiz hızla ilerliyor. Bu önemli proje Salihli’mizin yıllardır çözülemeyen otopark sorununa önemli bir çözüm getirecek. Bunun yanı sıra esnafımızın ve vatandaşımızın yararına olacak bir hareketlilik de ilçemize kazandıracak. Şimdiden projemizin Salihli’mize ve Salihlili hemşehrilerime hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

 


Geri Dön