12 / 05 / 2024

Salomon ikinci mağazasını açıyor! 

Salomon ikinci mağazasını açıyor! 

Outdoor ve doğa sporları markası Salomon, İstanbul’da ikinci Salomon mağazasını da açmayı hedefliyor. Olgar Şirketler Grubu Markalar Direktörü Atilla Kuduoğlu, Salomon'a olan ilgiden memnun olduğunu belirtti...



Outdoor ve doğa sporları markası Salomon, birden fazla spor ürünleri markasını bünyesinde bulunduran Amer Sports çatısı altında faaliyet gösteriyor. Türkiye ile birlikte 34 ülkede faaliyet gösteren ve bu markaların ileri teknoloji ürünlerini tüketicilerle buluşturan Amer Sports, geçen yıl 3 milyon Euro’luk satış hacmine ulaştı. 

Ekonomist Dergisi'nde yer alan habere göre, markayı Türkiye'de spor tutkunlarıyla buluşturan Olgar Şirketler Grubu, Salomon'a olan ilgiden memnun. Olgar Şirketler Grubu Markalar Direktörü Atilla Kuduoğlu, tüm Türkiye’deki 300'ü aşkın noktada Salomon marka ürünlerin tüketicilerle buluştuğunu belirtiyor.

Kuduoğlu, şunları anlatıyor: “Metropol AVM’de açtığımız Salomon mağazasından da ürünlerimize ulaşılıyor. Yakın gelecekte İstanbul’da ikinci Salomon mağazasını da açmayı hedefliyoruz. Salomon ürünleri Türkiye’de sekiz yıldır Olgar Şirketler Grubu tarafından satılıyor. Sekiz yıl içerisinde, ayakkabıda satış hacmimizi 7 binden 120 bin çifte çıkardık. Hedefimiz 500 bin çifte ulaşmak."


Geri Dön