Kent Haberleri

Samandağ'da imar planından sonra hizmetler hızlandırılacak!

Başkan Nehir, Ataköy, Huzurlu, Çanaoluk, Avcılar, Çubukçu hattında ziyaretlerini gerçekleştirerek,İmar planının yapılmasından sonra hizmetlerin daha da hızlandırılacağını, daha kapsamlı, kalıcı hizmetler yapılacağını belirtti

Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir  Avcılar ve Huzurlu mahallelerinde halkla buluştu.


Başkan Nehir’in mahalle ziyaretlerine Samandağ Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Kamacı, Samandağ Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yıldız, Belediye Meclis Üyesi  Özlem Ataş, Birim müdürleri ve Vatandaşlar katıldı.


Avcılar Mahallesi Muhtarı Cemil Pekmez’in ev sahipliğinde  halkla bir araya gelen Başkan Nehir, halkı dinleyerek hizmetlerle ilgili fikir alışverişinde bulundu.


Başkan Nehir  Avcılar mahallesinde halkın talepleri doğrultusunda birim müdürlerine talimat vererek gerekli çalışmaların yapılmasını istedi. Avcılar mahalle halkının köprü,yol talepleriyle ilgili konunun takipçisi olacağını belirtti. 


 Çubukçu mahallesi muhtarı Ömer Karadana’nın Ev sahipliğinde halkla bir araya gelen Başkan Nehir halkı dinleyerek ilgili müdürlere hizmetlerle ilgili talimatlar verdi. Başkan Nehir, Çubukçu mahallesinde bozulan yolların yapılması ve yeni yollarla ilgili çalışmaların gerçekleştirilmesi konusunda gerekli incelemelerin yapılarak yol hartası belirleneceğini ifade etti. 


Başkan Nehir, Ataköy, Huzurlu, Çanaoluk, Avcılar, Çubukçu hattında ziyaretlerini gerçekleştirerek,İmar planının yapılmasından sonra hizmetlerin daha da hızlandırılacağını, daha kapsamlı, kalıcı hizmetler  yapılacağını belirtti. Büyükşehir yasasıyla beraber Köy statüsünden mahalle statüsüne dönüşen yerleşim birimlerinde temel sıkıntının imar planının olmamasıyla ilgili olduğunu belirten Başkan Nehir, bu konuda Samandağ  Belediyesinin ilgili kurumların görüşünü alarak kapsamlı bir çalışma gerçekleştireceğini ifade etti.


Antakya Şaşmaz