Kim Kimdir?

Sami Duman ne iş yapıyor? Yüksek lisansını hangi okulda yaptı? Sami Duman’ın hayatı...

Pera GYO Yönetim Kurulu Üyesi Sami Duman hangi okulda okudu? Yüksek lisansını nerede yaptı? Hangi görevlerde yer aldı? İşte Sami Duman ile ilgili merak edilen her şey... Sami Duman, daha sonra, 2019 yılında Okan Üniversitesi’nde Muhasebe ve Finans alanında yüksek lisans eğitimi başladı ve 2022 yılında yüksek lisansını tamamladı

Sami Duman, 2001 – 2005 yılları arasında İstanbul Üniversitesi’nde eğitim aldı. Sami Duman, daha sonra, 2019 yılında Okan Üniversitesi’nde Muhasebe ve Finans alanında yüksek lisans eğitimi başladı ve 2022 yılında yüksek lisansını tamamladı.

Peki, Sami Duman hangi firmalarda görev aldı? Pera GYO’ya ne zaman katıldı? İşte Sami Duman ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

HANGİ FİRMALARDA GÖREV ALDI?

Sami Duman, henüz yüksek lisans eğitimine başlamadan önce, yani 2018 yılı Şubat ayında Artı Pozitif SMMM Ltd. Şti’nde Serbests Muhasebeci Mali Müşavir (SMMM) pozisyonunda görev almaya başladı. Türk iş insanı Sami Duman, hâlâ Artı Pozitif SMMM Ltd. Şti’nde görevine başarı ile devam ediyor.

PERA GYO’YA NE ZAMAN KATILDI?

2022 yılı Ağustos ayında Pera GYO’da adım atan Sami Duman, burada Yönetim Kurulu Üyesi pozisyonunda çalışmalarını yürütüyor.

PERA GYO HAKKINDA

Pera GYO, Gayrimenkul Yatırım Ortaklığına 2006 yılında dönüştü ve ardından Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi unvanını aldı. Pera GYO; Gayrimenkullere dayalı olan sermaye piyasası enstrümanlarına, gayrimenkul projelerine ve bunun yanı sıra, gayrimenkullere dayalı haklara yatırımlarını gerçekleştirme hedefi ile, kendi sektöründe büyüme ve gelişme odaklı bir şekilde faaliyetlerine devam ediyor.

PERA GYO’NUN VİZYONU VE MİSYONU

Pera GYO’nun vizyonu Anadolu coğrafyası öncelikli olmak üzere Türkiye’de ve yurt dışında uluslararası standartlarda inşa edilen ve bununla beraber, işletilen sabit kira getirili ticari gayrimenkul projeleri ile otel, ev ve karma projeler hayata geçirmek ve fark yaratacak kârlı projeler geliştirmektir.

Aynı zamanda, PERA GYO gayrimenkul portföy büyüklüğünü ve piyasa değerini istikrarlı bir biçimde yükseltmeyi ve bunun yanı sıra, bunu gerçekleştirirken de hissedarlarına, ortaklarına, müşterilerine, yasalara, kurumsal etik değerlere, doğaya saygılı ve ayrıca duyarlı olmayı, şeffaf ve denetlenebilir olmayı misyon edinmiştir.

Erdin Özel hangi okuldan mezun oldu? Ne iş yapıyor? Hangi alanlarda görev aldı?

Onur Özalp ne zaman genel müdür oldu? Yüksek lisansını nerede yaptı? Nerelerde çalıştı?

Mehmet Serkan Karabacak hangi alanlarda çalıştı? Doktorasını nerede yaptı? Ne zaman CEO oldu?