Yeni Şirketler

Sami Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sami Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Enes Hüdaverdi Daştanbebek tarafından 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.


Sami Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Enes Hüdaverdi Daştanbebek tarafından kuruldu. 


Sami Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; )Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler,plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri spor kompleksler, mesken,ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak,satmak, satın almak,kiralamak,kiraya vermek;bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarma, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerindeirtifak,intifa,sükna,kat mülkiyeti kat irtifakı,şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. Her türlü gayrimenkul konusunda danışmanlık yapmak. Her türlü inşaat taahhüt işleri konut,işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar.. ...



Sami Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Adres; Kayabaşı Mah.Kayaşehir Blv. No.28 A/54 Başakşehir