29 / 04 / 2024

Samsun Bafra'ya orta ölçekli sanayi sitesi müjdesi!

Samsun Bafra'ya orta ölçekli sanayi sitesi müjdesi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Bafra Belediyesi tarafından Aktekke Mahallesi sınırları içerisinde inşaat çalışmalarına başlanmış Orta Ölçekli Sanayi Sitesi inşaatında çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.



Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Bafra Belediyesi tarafından Aktekke Mahallesi sınırları içerisinde inşaat çalışmalarına başlanmış olan Orta Ölçekli Sanayi Sitesi inşaatında çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Kentsel Dönüşüm Projesi dahilinde başlatılmış olan bölgenin ilk olma özelliğine sahip Orta Ölçekli Sanayi Sitesi ile ilçede dağınık bir biçimde faaliyet gösteren esnafları aynı çatı altında bir araya getirmek, seri ve entegre üretimi canlı tutmak, istihdamı artırmak, üretim şartlarını ve çalışma koşullarını iyileştirmek planlanıyor.

Samsun Bafra ya orta ölçekli sanayi sitesi müjdesi!

BETON DÖKÜM AŞAMASINA GEÇİLDİ

Bafra55'te yer alan habere göre 11 bloktan oluşacak Bafra’nın örnek olarak gösterilen projesinde A Blok içerisinde yer alacak 20 adet dükkânın demir imalatı tamamlanarak temel beton döküm aşamalarına geçildi. Konu ile ilgili olarak aktarılan bilgilere göre hafta sonu beton dökümüne başlamış olan ekipler, 8 bin metrekarelik alanın temel beton dökümünü yapıyor. Söz konusu projede yapımı süren blokta her dükkân 9 metre kat yüksekliğine, 400 metrekare kapalı alana, 240 metrekare açık alana sahip olacak. Ayrıca yine verilen bilgiye göre her dükkânın 5 metre genişliğe 5 metre yüksekliğe sahip araç giriş kapısı, 1 adet personel giriş kapısı, 1 adet yangın çıkış kapısı yer alacak. Tüm bunlar dışında her dükkânda birer tane lavabo, 10 tonluk vinç taşıyıcı guseler yer alacak.


“SORUNLARI SADECE KONUŞAN DEĞİL, SONUCA ULAŞTIRAN OLACAĞIZ”

Konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada Bafra’nın yalnızca bugünü için değil yarınları için de yatırımlarına devam edeceğine değinen Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, hafta sonu beton dökümüne başlanan Orta Ölçekli Sanayi Sitesinde incelemeler yaptı. Başkan Kılıç incelemelerin ardından çalışmalar hakkında şunları söyledi: “Bafra için büyük önem taşıyan bu yeni projemiz yükselmeye devam ediyor. Esnafların daha modern, sağlıklı ve iyi şartlarda çalışıp üretebilmeleri için tüm gücümüzle çalışıyoruz. Bu kapsamda Orta Ölçekli Sanayi Sitesi’nin demir imalat çalışmaları da tamamladı. Tamamlanmış olan alanda beton döküm çalışması ekiplerimiz tarafından titizlikle yapılıyor. Yine söz konusu projede altyapı bağlantıları için ilgili kurumlarla görüşerek yatırımlarımızı hız kesmeden sürdürüyoruz.. İnşallah proje tamamlandığında ilçemizin sanayideki altyapısı da güçlenmiş olacak. 

Milli Emlak'tan Yalova'da konut imarlı arsa!

ABD'de konut kredisi başvuru oranları yüzde 5,7'ye düştü!

Ankara'daki millet bahçesinin maliyeti üçe katlandı!


Geri Dön