29 / 04 / 2024

Samsun Çarşamba'da anaokulu yapım işi ihalesi iptal edildi

Samsun Çarşamba'da anaokulu yapım işi ihalesi iptal edildi

Samsun İl Özel İdaresi İmar ve İnşaat Dairesi Başkanlığı, Samsun Çarşamba Anaokulu yapım işi ihalesini iptal etti



Adıyaman Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi, Lüleburgaz Belediyesi, Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü Emet Bor İşletme Müdürlüğü ile Samsun İl Özel İdaresi İmar ve İnşaat Dairesi Başkanlığı tarafından, daha önce duyurusu yapılarak açılan bazı ihaleler çeşitli nedenlerle iptal edildi.

Adıyaman Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinin jeneratör alımı ihalesinde, 4 Ağustos 2010 tarihinde iptal kararı alındı. İptale gerekçe olarak teknik şartname gösterildi. Konuya ilişkin duyuru, 21 Temmuz 2010 tarihli Kamu İhale Bülteni ile 20 Temmuz 2010 tarihinde basında yayımlanmıştı.

-LÜLEBURGAZ BELEDİYESİ-
Lüleburgaz Belediye Başkanlığı, Eski İstasyon, S.Şaşmaz, N.Balkan, Büklüm Caddesi yollarının asfalt betonu binder tabakası yapılması işi ihalesini, 4 Ağustos 2010 tarihinde iptal etti. 4734 sayılı kanunun ilgili maddesine göre ilanın uygun olmaması nedeniyle iptal edilen ihaleye ait duyuru, 16 Temmuz 2010 tarihli Kamu İhale Bülteninde yayımlanmıştı.

-ETİ MADEN İŞLETMELERİ-
 Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü Emet Bor İşletme Müdürlüğü ise kojenerasyon ünitesi ihtiyacı olan 2 adet petekli tip evaporatif soğutma ünitesinin temini montajı ve devreye alınması ihalesinde, 4 Ağustos 2010 tarihinde iptal kararı alındı.16 Temmuz 2010 tarihli Kamu İhale Bülteni ile basında duyurusu yapılan ihalede iptale gerekçe olarak teknik şartname gösterildi.

-SAMSUN İL ÖZEL İDARESİ-
Samsun İl Özel İdaresi İmar ve İnşaat Dairesi Başkanlığı, 21 Temmuz 2010 tarihli Kamu İhale Bülteni ile 23 Temmuz 2010 tarihinde basında duyurusu yapılan, Çarşamba Anaokulu yapım işi ihalesinde, 4 Ağustos 2010 tarihinde iptal kararı aldı.

Söz konusu ihale, işin projeleri, mahal listeleri ve metrajları arasında tekrar düzenleme yapılması gereken kısımların bulunması, yapılacak olan düzenlemelerin, ihaleye verilecek teklif bedellerini etkileyeceğinden iptal edildi.
AA

Geri Dön