02 / 05 / 2024

Samsun Towers Esenyurt, bayramdan sonra satışta!

Samsun Towers Esenyurt, bayramdan sonra satışta!

İsmini Samsunlu iş adamlarının bir araya gelerek inşa etmesinden alan Samsun Towers Esenyurt, Ramazan Bayramı'ndan sonra satışa sunulacak. Stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 konut tiplerinden oluşan projede 3+1'lerin satışı şimdiden tamamlandı



Samsunlu iş adamlarının bir araya gelerek Esenyurtta inşa ettikleri Samsun Towers, ismini buradan alıyor. Proje Er-Sa İnşaat ile Ilgaz Grup İnşaatın ortak projesi olarak hayata geçiriliyor.

8 adet konut bloğu ve 2 adet otel ile alışveriş merkezi olmak üzere toplam 10 bloktan oluşan Samsun Towersta bloklar 30 ila 35 katlı olarak inşa ediliyor. Projede toplam 1.600 daire yer alacak.

2011 yılının Ocak ayında satış ofisinin hizmete sunulduğu Samsun Towersın yapımına bahar aylarında başlandı. Proje alıcılarına stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri sunuyor.

Yaklaşık 30 ay gibi bir süre içerisinde tamamlanması hedeflenen Samsun Towers, 26 bin metrekare arazi alanı üzerinde yükseliyor. Projede 3 oda 1 salon konutlardan toplam 424 adet bulunuyor. Fakat tümünün satışı tamamlandı.

Stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon konut tiplerinin satışı devam eden Samsun Towers, Ramazan Bayramından yaklaşık 1 hafta sonra satışa sunulacak. Ve projede yer alan konutların fiyatları o zaman belli olacak.

Samsun Towers Esenyurtun müşterilerine sağladığı ayrıcalıklar arasında; güvenlik sistemi, otopark, acil servis, yeşil alan, yürüyüş alanları, alışveriş merkezi, havayolu acentası, cafe, bar, restoranlar, teknik servis hizmeti ve havuz ile fitness center mevcut.

0 212 441 85 55

 

 

www.samsuntowers.com



Samsun Towers Esenyurtun ilgili haberi için tıklayınız


İclal Süzgün/Emlakkulisi.com


Geri Dön