29 / 04 / 2024

Samsun Towers Projesi'nde 60 bin TL'ye! Tapu teslimleri başladı!

Samsun Towers Projesi'nde 60 bin TL'ye! Tapu teslimleri başladı!

Samsun Towers Projesi'nde Aralık ayı içerisinde satış ofisi ve şantiye kurulacak. Projede 55 bin TL'den başlayan 3+1 konutlar şu an 60 bin TL'ye satılıyor...



Samsun Towers Projesi'nde alanları 110 metrekare 3+1 konutlar 60 bin TL'ye satılıyor. Daha önce 55 bin TL'ye satılan 3+1'lerden alanlar toprak tapularına kavuştular. şžu anda da projede toprak tapu teslimleri sözleşmenin hemen ardından veriliyor.

Samsun Towers'ın toplamda 1600 konuttan meydana gelmesi planlanıyor. 30 ila 35 katlı 10 bloktan oluşan projede blokların 8'i konut, ikisi ise otel ve alışveriş merkezi olacak. Teslimlerin 30 ay içinde yapılacağı duyurulan projede  424 adet 3+1 konut tipi yer alacak. Projenin yüzde 60'ı yeşil alana ayrıldı.

Samsun Towers Evleri'nde 24 saat güvenlik (intercom sistemi), elektrik güvenlik sistemleri, otopark, 24 saat acil servis anlaşması, yeşil alan, yürüyüş parkuru, alışveriş merkezi, havuz, fitness, çocuk kreşi, cafe-bar ve restorantlar, 24 saat teknik servis hizmeti, 24 saat taksi, havayolu acentası gibi hizmetler verilecek.

Cazip fiyatlarla satış yapılan Samsun Towers'da Aralık ayı içinde satış ofisi ve şantiye kurulacak. İnşaat aşamasına gelinen projede sadece 3+1'ler satılıyor ve bu konut tipinden de 50 adet kalmış durumda.

Er-Sa İnşaat'ın Esenyurt'ta inşa ettiği  ve peşin fiyatlarla satılan 3+1'ler projede en fazla olan konut tipi. 26 bin metrekare alan üzerine inşa edilecek olan Samsun Towers'da stüdyo, 1+1 ve 2+1 konut tipleri olacak.  

Proje hakkında;

İmalatı betonarme sistem olacak
Bina,tarafların mutabık kaldıkları ekli proje doğrultusunda inşa edilecektir.
çatıya izolasyon yapılacaktır.
Binanın dış cephe kaplaması yer,yer giydirme cephe olacaktır.
Binanın dış cephe yalıtımı olacaktır.
Duvarlar,duvar yüzeyleri,macunlu saten yarı mat boya ile boyanacaktır,doğramaları ısıcamlı olacaktır.
Binaların,ıslak zemin ve fayansları TSE etiketli olacaktır.
Mutfaklar tezgah ve dolaplar mdf olacaktır.çelik evye konacaktır.Tezgah üzeri seramik olacaktır,davlumbaz ve tesisatı konacaktır.
Banyolar tavana kadar seramik olacaktır,lavabo,klozet ve rezervuar konacaktır.
Binaların bulunan tüm bataryalar TSE etiketli olacaktır.
WC'ye lavabo ve klozet konacaktır.
 

www.samsuntowers.com

0 212 441 85 55

 


Ebru Duman/Emlakkulisi.com


Geri Dön