28 / 04 / 2024

Samsun Vezirköprü'deki huzurevi inşaatı mecliste!

Samsun Vezirköprü'deki huzurevi inşaatı mecliste!

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde yarım kalan huzurevi inşaatı meclis gündemine taşındı. CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..



Samsun Vezirköprü deki huzurevi inşaatı mecliste!

CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, Samsun'un Vezirköprü ilçesinde yarım kalan huzurevi inşaatına ilişkin soru önergesi hazırladı. CHP'li Zeybek sorularının Aile Ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya tarafından yanıtlandırılmasını talep etti.

Zeybek önergesinde "Bu konuyla ilgili 2 Haziran 2016 tarihinde vermiş olduğu yazılı soru önergesinin cevaplandırılmadığını hatırlatan CHP'li Zeybek önergesinde Samsun ili Vezirköprü ilçesinde hayırsever iş adamı rahmetli Kemal Kayalıoğlu Huzurevi yapılması için; Hıdırlık mahallesinde Ada no:2 parsel no:14 yözölçümü 5050 metrekare olan arsayı 26 Şubat 2014 yılında Vezirköprü Kaymakamlığı ile protokol yaparak arsayı Vezirköprü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma fonuna devri gerçekleşmiş. Huzur evi inşaatının su basmanı işadamı rahmetli Kemal Kayalıoğlu'nun katkıları ile çıkarıldı." diyerek 4 soru sordu.

1- Su basmanı çıkarılan inşaatta herhangi bir değişim yaşanmamıştır. Huzur evi inşaatı olarak başlanan bu yapı tamamlanacak mı?

2- Vezirköprü ilçesinde temeli atılan Huzur evi inşaatı için Bakanlığınızın bütçesinden ödenek ayrılmış mıdır?

3- Vezirköprülülerin beklentilerine cevap vererek Huzur evi inşaatını tamamlamayı düşünüyor musunuz?

4- Hayırseverin yakınları ve Vezirköplülüler talepleri gerçekleşecek mi?

 


Geri Dön