04 / 05 / 2024

Samsung 1400 Devir 9 kg / 6 kg Kurutmalı Çamaşır Makinesi'nde inanılmaz indirim! İşte Samsung 14 Mart 2023 fiyat listesi

Samsung 1400 Devir 9 kg / 6 kg Kurutmalı Çamaşır Makinesi'nde inanılmaz indirim! İşte Samsung 14 Mart 2023 fiyat listesi

Hem kurutma hemde çamaşır makinesi arayışında olanlar, Samsung WD90TA046BE1AH Air Wash 1400 Devir 9 kg / 6 kg Kurutmalı Çamaşır Makinesi Carrefoursa'da indirimle satışa sunuldu. 



 Samsung 1400 Devir 9 kg / 6 kg Kurutmalı Çamaşır Makinesi nde inanılmaz indirim! İşte Samsung 14 Mart 2023 fiyat listesi
Samsung çamaşır makinesi, kurutmalı olma özelliğiyle dikkat çekiyor. Çamaşırları kurutmak için asmaya gerek duymayan, kurutma özelliği ile ev hanımları tarafından çokça tercih edilen cihaz, aynı zamanda bir çok yıkama fonksiyonuyla da karşımıza çıkıyor.

Samsung'un patentli Eco Bubble teknolojisi ile donatılmış olan çamaşır makinesi, düşük sıcaklıklarda bile sizlere verimli temizlik imkanı sunuyor.Konulan deterjan köpüklere dönüşerek kumaşlara hızlı bir biçimde nüfuz ediyor ve bu işlem sırasında kıyafetler asla yıpranmıyor. Eco Bubble teknolojisi kurutma aşamasında tüm giysileriniz rengini ve dokusunu ilk günkü gibi korur.

Enerji tüketimini aza indirdiğiiçin bütçenize de katkıda bulunur. Aynı zamanda güvenliğinizi düşünen çamaşır makinesinin çocuk kilidi özelliğini devreye sokarak makine çalışır haldeyken çocuklarınızın paneli kurcalamasını ve bozmasını engelleyebilirsiniz.Air Wash teknolojisi, giysilerinizdeki pis kokuların giderilmesini sağlayarak her zaman hoş ve taze kokmalarını sağlar.

Hava ile temizlik gerçekleştiren bu inovatif teknoloji sadece ısıtılmış hava kullanarak temiz ve mis kokulu çamaşırlar elde edebilirsiniz. Çamaşır makinesinin programları arasında Eco 40-60, Pamuklu, Sentetik, Yoğun Köpük, Durulama + Sıkma, Buhar ile Temizleme ve Temiz Kazan programları yer alıyor.


 


Geri Dön