Beyaz Eşya

 Samsung çamaşır makinesi kaç TL? en uygun nerede? 14 Haziran 2023 fiyat listesi...

Çamaşır makinelerinde en verimli temizlik en beyaz çamaşırlar ev hanımlarının bir çamaşır makinesinden en verimli almak istediği özellik. Samsung bu beklentinizi en profesyonel olarak karşılığını veriyor. Peki Samsung çamaşır makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?İnsanların ismini duyduğunda güvenle her ürününü alacağı sayılı firmalar arasına giren Samsın Çamaşır makinesi ile vatandaşın tercih listesinde ilk sıralarda Güçlü köpük ECO BUBBLE Eco Bubble teknolojisi ile düşük ısılarda bile profesyonel temizliğin keyfini çıkarın

Samsung çamaşır makinesi, geçmişten günümüze uğradığı teknolojik değişimlerle günümüze kadar geldi. İnsanların ismini duyduğunda güvenle her ürününü alacağı sayılı firmalar arasına giren Samsın Çamaşır makinesi ile vatandaşın tercih listesinde ilk sıralarda

Güçlü köpük
ECO BUBBLE

Eco Bubble teknolojisi ile düşük ısılarda bile profesyonel temizliğin keyfini çıkarın. Deterjan köpüklere dönüşür, bu sayede kumaşa süratli bir şekilde  nüfuz eder, rengini ve dokusunu muhafaza edip enerji tasarrufu sağlarken kiri basitçe temizler.

Hava ile temizlik
AIR WASH

Giysilerinizi su ve deterjan kullanmadan taze tutun. Air Wash teknolojisi giysilerinizdeki kokuların yok olmasını sağlayarak devamlı hoş ve  taze kokmalarını sağlar. Sadece ısıtılmış hava ile temiz ve hoş kokulu çamaşırlar elde edebilirsiniz. Kaynatmaya veya maliyetli ve zararlı olabilecek kimyasalların kullanılmasının önüne geçer.

Dayanıklı ve verimli
DIJITAL INVERTER TEKNOLOJISI

Üstün verimliliğin, daha az ses ve uzun ömürlü performansın tadını çıkarın. Dijital İnverter Teknolojisinde daha sessiz ve kuvvetli  bir performans için kuvvetli mıknatıslar kullanılmıştır, fakat Üniversal Motordan daha az enerji harcar. Fırça kullanımını ortadan kaldırarak, 20 sene garanti ile katkı sağlanan olağanüstü mukavemet sağlar.

Samsung çamaşır makinesi kaç TL? en uygun nerede? 14 Haziran 2023 fiyat listesi...

Kusursuz Temizlik
KAZAN TEMIZLIĞI

Çamaşır makinenizi temiz tutun. Kazan Temizliği, kokulara sebep olan kalıntıları  %99,9 seviyesinde yok eder. Suda bekletme, titreşim ve yüksek süratli sıkma özelliklerini bir arada kullanılmasıyla sert veya masraflı deterjanlar kullanmanıza gerek kalmaz. Ve temizlikgerektiğinde size otomatik olarak bilgi verir.

Kalıntıları tamamen temizler
STAYCLEAN ÇEKMECESI

Deterjan sarfyatını bitirir ve sizi zahmetli deterjan çekmecesi temizleme vazifesinden kurtarır. StayClean Çekmecesi, özel olarak dizayn edilmiş  su fışkırtma sistemi aracılığı ile kalıntı olmadan çekmecedeki tüm deterjanın akmasına sebep olur. Bu sayede göze hoş gelmeyen sabun artıkları azalır ve tepsiniz daha temiz ve daha hijyenik olur.

Yoğun yıkama
KÖPÜKTE BEKLETME

Gerçekten kirlenseler bile giysileri hatasız bir şekilde temizleyin. Köpükte bekletme özelliği; kan, çay, şarap, makyaj  ve çim gibi oldukça değişik çeşitlerdeki inatçı lekeleri gidermeye yardımcı olur. Giysilerin, köpükte bekletilmesi ile kir ve lekeler yumuşayarak etkin bir halde çıkarılabilir.

SAMSUNG ÇAMAŞIR MAKİNESİ 14 HAZİRAN 2023 FİYAT LİSTESİ

Hepsi Burada     : 17.479,08 TL

PTT AVM            : 17.184,37 TL

Teknosa              : 17.379 TL

EDİTÖR NOTU: Bu haber 14 Haziran 2023 tarihinde saat 02.13'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 23.70 Türk Lirası, Euro 25.58 Türk Lirası, altının gramı ise 1499 Türk Lirası değerindedir.

Asgari ücret için öyle bir rakam söylendi ki! Duyanlar kulaklarına inanamadı

4A 4B 4C'den emekli iseniz bu habere dikkat! İşte masadaki rakamlar

ING Bank emekli promosyonunda çığır açıyor! Milyonlarca kişi zil takıp oynayacak