Ekonomi

Samsung Galaxy A04’e ilk bakış! Samsung Galaxy A04 özellikleri nedir? İşte detaylar!

Samsung Galaxy A04 modeli tanıtıldı. Bir süredir beklenen Samsung Galaxy A04 özellikleri araştırılmaya başlandı. İşte detaylar!Samsung’un pek çok telefon modeli sevilerek kullanılıyor

Giriş seviyesinde olan akıllı telefon modeli Samsung Galaxy A04 modeli meraklıları için tanıtıldı. Samsung’un pek çok telefon modeli sevilerek kullanılıyor. İşte Samsung Galaxy A04’e dair merak edilenler…

Samsung Galaxy A04 modeli meraklıları için tanıtıldı. Samsung’un şu sıralar bütün dikkatini bazı modelleri üzerine yoğunlaştırdı. Geçtiğimiz haftalarda gerçekleştirilen Galaxy Unpacked etkinliği için fazlası ile uzun bir süre çalışan Güney Koreli teknoloji devi, bu etkinlikte tanıttığı Galaxy Z Fold 4 ve Galaxy Z Flip 4 modelleri ile adından söz ettirmişti.

Samsung her bütçeye uygun akıllı telefon modelleri üretmeye başladı. Ekonomik çöküntü yüzünden üzerindeki yükü atan Samsung, yeniden uygun fiyatlı bütçe dostu akıllı telefon modellerine yönelmeye başaldı. Bu bağlamda ilk sırayı adı uzun zamandır dilden dile dolaşan Galaxy A04 modeline veren şirket, geçtiğimiz gün gerçekleştirdiği mini bir tanıtım organizasyonu ile bu telefonun üzerindeki bilinmeyen ve merak edilen gizemin örtüsünü kaldırdı.

SAMSUNG GALAXY A04 UZUN BEKLEYİŞTEN SONRA TANITILDI

Samsung Galaxy A04’ün özellikleri de en çok sorulan sorular arasında yer alıyor. Ön kısmında başlarsak, burada bizleri 6,5 inç büyüklüğünde ve 720 x 1600 piksel çözünürlüğünde bir ekranı bulunuyor. Ekranın hemen üst bölümde yer alan ve damla çentik tasarımına sahip olması ile öz çekim kamerasının boyutu ise 5MP ile sınırlandırılmış. Ancak Samsung, özellikle arka yüzeydeki ana kamera konusunda gayet cömert davrandığı görülüyor. Bakıldığında 50MP’lik bir ana kameranın bulunduğu arka yüzeyde bunun yanı sıra bir de 2MP’lik bir derinlik sensörü yer alıyor.

Güney Koreli teknoloji markası Galaxy A04’de hangi yonga setini kullandığını açıklamazken, telefonun 4GB RAM + 32GB dahili depolama alanı, 6GB RAM ve  64GB dahili depolama alanı ve 8GB RAM + 128GB dahili depolama alanı seçenekleriyle satışa sunulacağı duyuruldu. Samsung’un telefonun fiyatına dair herhangi bir resmi açıklama yapmaması da herkesi fazlasıyla şaşırttı.

İslam Memiş gram altın treni kalkıyor dedikten sonra bakın neler oldu? İşte detaylar!

Servis ücretleri 2022-2023 eğitim yılı ne kadar oldu? Servis ücretlerine ne kadar zam yapıldı?

TOKİ sosyal konut projelerinde aylık taksit ne kadar olacak? TOKİ sosyal konut aylık taksitler açıklandı mı?