Teknoloji

Samsung Galaxy A32 128 GB Trendyol’da 7.467 TL! 4 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Gelişmiş ekranı, yüksek çözünürlük kamerası ve depolama alanıyla beğenilen Samsung modellerinden Galaxy A32 128 GB modeline uygun fiyatlı sahip olmak isteyenler için Trendyol’da indirimli fiyatıyla satılıyor. Peki Samsung Galaxy A32 özellikleri neler? Nerede, kaç TL’ye satılıyor? İşte ayrıntılar…  Galaxy serisinin çok aranan modellerinden Galaxy A32 de, fark yaratan özellikleriyle öne çıkıyor

Yeni bir cep telefonuna ihtiyaç duyanların araştırdığı markalar arasında yer alan Samsung’da Galaxy serisi özellikleri ve görece uygun fiyatlarıyla beğenilen markalar arasında.  Galaxy serisinin çok aranan modellerinden Galaxy A32 de, fark yaratan özellikleriyle öne çıkıyor.

Peki Samsung Galaxy A32 özellikleri neler? Fiyatı ne kadar, indirimde mi? İşte detaylar…

SAMSUNG GALAXY A32 128 GB ÖZELLİKLERİ

Samsung Galaxy A32 128 GB  modeli, yepyeni bir akıllı telefon deneyimi sunuyor. Gelişmiş ekranıyla,  yüksek çözünürlüklü kamerasıyla ve 128 GB depolama alanıyla öne çıkan model, bağlantı standartlarıyla da kaliteyi yakalıyor.

Samsung’un popüler modelleri arasında yer alan Galaxy A32, işlevlerinin yanı sıra tasarımıyla da beğeni topluyor.  Cihazın mavi ikonik ve kendine has stili mobil deneyimi çok daha keyifli hale getiriyor.

Beklentileri pek çok yönüyle karşılayan model, mükemmel fotoğraflar çekmek isteyenlerin beklentilerine 64 MP çözünürlüğüne sahip dörtlü arka kamerasıyla cevap veriyor ve sosyal medyada fark yaratacak ve çok beğeni alacak fotoğraflar çekmeye imkan veriyor.

Peki Samsung Galaxy A32 özellikleri neler? Fiyatı ne kadar, indirimde mi? İşte detaylar…

Cihazdaki dörtlü arka kamera sisteminde yer  alan 64 MP ana kamera, 5 MP makro kamera, 8 MP ultra geniş açılı kamera ve 5 MP derinlik kamerasıyla, fotoğraf çekerken riski sıfıra indiriyor.  20 MP ön kamerası ile mükemmel bir selfie deneyimine olanak tanıyan cihaz,  içinizdeki fotoğrafçıyı ortaya çıkarmanızı sağlıyor.


SAKLAMAK İSTENİLEN HER ŞEY İÇİN YETERLİ ALAN SAĞLIYOR

Galaxy A32 128GB dahili hafızasının yanında 6 GB RAM kapasitesi ile de herşeyi depolayabileceğiniz kadar alan sağlıyor.  Oyunlar, uygulamalar, silmeye kıyamadığınız fotoğraflar ve önemli dosyalar dahil her şeyi depolayabilen cihaz, sonsuz – u ekranı ile de izleme ve oynama deneyimini çok daha keyifli hale getiriyor. Adına da konu olan “U” şekliyle, telefonun ön kamerasına ev sahipliği yaparken, ince üst ve kenar çerçeveleri de hiçbir ayrıntıyı gözden kaçırmaksızın ekrana odaklamayı kolaylaştırıyor.

Samsung Galaxy A32, mobil oyunlara meraklı olanlarda, fotoğraf çekmeyi sevenlere, filmlerini yolda cep telefonundan izleyenlere kadar geniş bir kitleninin beklentilerini karşılıyor.

Game Booster özelliği ile mobil oyunda başarıyı artırırken, sıcaklık, bellek optimizasyonu için çalışıyor. İş telefonu olarak kullanıldığında dosyalarınızı güvende tutan Galaxy A32   Samsung Knox ile telefonunuza üst düzeyde koruma sağlıyor. Çok katmanlı güvenlik özellikleriyle kötü amaçlı yazılım ve tehditlere karşı uyanık olan cihaz, parmak izi tanıyabilen sensörü ile telefonunuzun kilidini sadece sizin açmanıza imkan tanıyor.

Peki Samsung Galaxy A32 özellikleri neler? Fiyatı ne kadar, indirimde mi? İşte detaylar…

SAMSUNG GALAXY A32 128 GB MODELİ 4 OCAK 2023 FİYAT LİSTESİ

Samsung Galaxy A32 128 GB: Trendyol fiyatı 7.450 TL

N11.com fiyatı   7.472 TL

Pazarama fiyatı: 7.559 TL

Çiçeksepeti Extra fiyatı: 7.594 TL

Ayrıntılar için:https://www.samsung.com/tr/

EDİTÖR NOTU:  Bu haber 4 Ocak 2023 saat 001:20'de yazıldı. An itibarıyla dolar kuru 18,95TL, euro 20:00 TL, altının gramı ise 1.133TL değerindedir.

Flo’da online’a özel yüzde 33 indirim! 4 Ocak 2022 Fiyat Listesi

Carrefour’da temizlik ürünlerinde süper fırsatlar! 1.500 ml sıvı bulaşık deterjanı 39,90 TL, 4 kg çamaşır suyu 27,90 TL,

Samsung iddialı! Sosyal medyada en iyi fotoğraflar ondan sorulacak!

Orta gelirliye konut kampanyası yarın belli oluyor! Faiz oranı kaç olacak?

Fırıncılar Odası açıkladı! Ocak ve şubatta ekmeğe zam yok!

Teşvikten yararlanmak isteyen BES’e akın etti! Kaç kişi başvurdu?

Beyaz eşyaya gelen zamlar dudak uçuklattı! Son 1 yılda ne kadar zamlandı?