28 / 04 / 2024

Samsung Galaxy S22 Ultra'ya Carrefoursa'dan devasa indirim! Bu hayranlık uyandıran indirimi sakın kaçırmayın!

Samsung Galaxy S22 Ultra'ya Carrefoursa'dan devasa indirim! Bu hayranlık uyandıran indirimi sakın kaçırmayın!

Carrefoursa, Samsung'un en dikkat çekici telefonlarından biri olan Samsung Galaxy S22 Ultra için özel bir indirim yaptı. Hemen sipariş verin ve Samsung Galaxy S22 Ultra'yı destansı indirimli fiyatlarla satın alın. İşte ayrıntılar...



Türkiye'nin önde gelen süpermarketlerinden biri olarak tanınan Carrefoursa, geniş bir ürün yelpazesi sunuyor. Carrefoursa, şimdi de teknoloji devi Samsung'un son modellerinden biri olan Galaxy S22 Ultra için özel indirimler yapıyor. Hemen sipariş verin ve Samsung Galaxy S22 Ultra'yı destansı indirimli fiyatlarla satın alın. 

Samsung Galaxy S22 Ultra'ya Carrefoursa'dan karşı konulamaz indirim! En güçlü işlemcili Samsung telefonunu kaçırmayın!Galaxy S22 Ultra, sizi etkileyecek güçlü özellikleriyle öne çıkan bir akıllı telefondur. 6.8 inçlik dinamik AMOLED 2X ekranı, Edge QHD çözünürlüğü ve ayarlanabilir 120 Hz yenileme hızıyla sizi büyüler. Bu sayede telefonunuzda kristal netliğinde ve canlı renklere sahip bir görüntü deneyimi yaşayabilirsiniz. Ayrıca, Corning Gorilla Glass Victus kaplaması sayesinde ekran daha dayanıklı hale getirilmiştir.

Samsung Galaxy S22 Ultra'ya Carrefoursa'dan devasa indirim... Bu hayranlık uyandıran indirimi sakın kaçırmayın...


Geri Dön