Teknoloji

Samsung Galaxy Watch 6: Sızan görseller ve renk seçenekleri!

Samsung, yeni ürünlerini piyasaya sürmek için çalışmalarını hızlandırıyor. Galaxy Watch 6'nın görselleri sızdırıldı ve renk seçenekleri ortaya çıktı. İşte ayrıntılar... Şirket, bu yaz tanıtılması beklenen saatlerine yönelik son hazırlıklarını tamamlıyor

Samsung, yoğun bir rekabetin yaşandığı akıllı saat pazarında yeni bir ürün sunmak için büyük bir çaba harcıyor. Şirket, bu yaz tanıtılması beklenen saatlerine yönelik son hazırlıklarını tamamlıyor. Güvenilir kaynaklar, ürünle ilgili bilgileri ortaya çıkarmaya devam ediyor.

GALAXY WATCH 6, GÜÇLÜ EXYNOS W980 İŞLEMCİYLE DİKKAT ÇEKECEK!

Samsung, önümüzdeki ay düzenlenecek Unpacked etkinliğinde birçok yeni ürününü tanıtacak. Bu ürünlerden biri olan Galaxy Watch 6 hakkında daha önce birçok sızıntı bilgisi ortaya çıkmıştı. Son olarak, WinFuture adlı bir kaynak, akıllı saatle ilgili görselleri paylaştı.

Daha önceki sızıntılara göre Samsung'un bu cihazı, güçlü Exynos W980 işlemciyle piyasaya süreceği belirtiliyor. İddialara göre, 5 nm üretim sürecinden geçen bu işlemci, Galaxy Watch 5 ve Galaxy Watch 4 serisinde kullanılan Exynos W920'ye göre %10 daha hızlı bir performans sunacak.

Birkaç gün önce ortaya çıkan bilgilere göre Galaxy Watch 6, düzensiz kalp atışı bildirimleri sağlayacak. Anormal derecede hızlı bir kalp atış hızı tespit edildiğinde kullanıcıya bildirim gönderme özelliği sayesinde atriyal fibrilasyon belirtilerini arama imkanı sunacak. Ancak bu özelliğin sadece belirli 13 ülkede kullanıma sunulacağı belirtiliyor.

Galaxy Watch 5'in 40 mm versiyonunda 284 mAh batarya bulunuyordu. Daha önceki bilgilere göre, yeni cihazlar daha büyük bir batarya kapasitesi sunacak. Ayrıca Galaxy Watch 6 Pro modelinde safir kristal cam kullanılacak. Standart modellerde ise sızdırılan bilgilere göre Gorilla Glass 6 kullanılacak. Pro modeli ayrıca 1.4 inç Super AMOLED ekran ve titanyum gövdeyle gelecek.

MediaMarkt müjde: Apple Watch'lar peşin fiyatına dört taksitle!
Vatan Bilgisayar'dan Babalar Günü hediyesi: Samsung Galaxy S20 Fe alana 1.699 TL'lik Buds2 Hediye!
A101, elektrikli scooter fırtınasıyla devrim yaratıyor! Bu müjdeyi sakın kaçırmayın! Şimdi aldın aldın!