Teknoloji

Samsung Galaxy Z Fold 4 MediaMarkt'ta! 18 Kasım 2022 fiyat listesi...

MediaMarkt, Samsung Galaxy Z Fold 4'ü satışa çıkardı. Stoklar tükenmeden hemen siz de yetişin! İşte MediaMarkt Samsung Galaxy Z Fold 4​​​​​​​ 18 Kasım 2022 fiyat listesi ve özelllikleri...  Bu akıllı cep telefonunu MediaMarkt'ın resmi internet sitesinden ve MediaMarkt mağazalarından satın alabilirsiniz

Türkiye'nin önde gelen teknoloji marketlerinden biri olarak hayatımıza giren MediaMarkt, Samsung Galaxy Z Fold 4'ü satışa çıkardı. Bu akıllı cep telefonunu MediaMarkt'ın resmi internet sitesinden ve MediaMarkt mağazalarından satın alabilirsiniz. Peki, MediaMarkt'ta indirim uygulanan Samsung Galaxy Z Fold 4 fiyatları ne kadar? Samsung Galaxy Z Fold 4 MediaMarkt'ta kaç TL? Samsung Galaxy Z Fold 4​​​​​​​ özellikleri neler? İşte MediaMarkt Samsung Galaxy Z Fold 4​​​​​​​ 18 Kasım 2022 fiyat listesi ve özelllikleri...

Yeni Galaxy Z Fold, Samsung'un Galaxy ekosistemindeki yenilik geleneğinin bir sonucu ve Samsung'un şimdiye kadar ürettiği en güçlü akıllı telefon olarak öne çıkıyor. Galaxy Z Fold, kapak açıkken, kapalıyken veya kavisli moddayken daha fazla işlevselliğe sahip bir cihazdır.

Yeni görev çubuğu, bilgisayar benzeri bir düzeni korurken favori uygulamalarınıza kolay erişim sağlar. Çoklu görev, yeni kaydırma hareketleri sayesinde daha duyusal ve duygusal bir deneyimdir. Tam ekran uygulamalar anında açılır ancak pencere olarak da kullanılabilir. Kullanıcılar, farklı çoklu görevleri çalıştırmak için ekranı iki veya üç parçaya bölebilir.

Microsoft Office ve Microsoft Outlook paketlerinin tamamı, daha fazla bilgi ve içerikle çalışmayı kolaylaştırmak için katlanabilir ekranlardan da yararlanır. Çoklu görev deneyimi, "S Pen" özelliği ile tamamlanır ve dikey taşıma çantası, hareket halindeyken çizim yapmak ve açıklama eklemek için bir kalem yuvasına sahiptir. Galaxy Z Fold, harika fotoğraflar ve videolar çekmek için geliştirilmiş 50 MP geniş açılı bir lense sahiptir. 30x uzamsal yakınlaştırma lensi. Yakınlaştırma haritası, ikili ön izleme ve fotoğraf modunda arka selfie kamerası gibi farklı kamera modları, kullanıcı deneyiminizi bir sonraki seviyeye taşır. Daha büyük piksel boyutu, daha parlak sensör ve geliştirilmiş işlem gücü, kullanıcıların geceleri bile en net fotoğrafları çekmesine olanak tanır.

MEDIAMARKT SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4 18 KASIM 2022 FİYAT LİSTESİ

1 - Samsung Galaxy Z Fold 4 256GB Akıllı Telefon Bej MediaMarkt Satış Fiyatı: 39 bin 999 lira
2 - Samsung Galaxy Z Fold 4 256Gb Akıllı Telefon Siyah MediaMarkt Satış Fiyatı: 39 bin 999 lira
3 - Samsung Galaxy Z Fold 4 256Gb Akıllı Telefon Yeşil MediaMarkt Satış Fiyatı: 39 bin 999 lira

AYRINTILI BİLGİ İÇİN: https://www.mediamarkt.com.tr

EDİTÖR NOTU: Bu haber 18 Kasım 2022 tarihinde saat 00.29'da yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18.60 Türk Lirası, euro 19.28 Türk Lirası, altının gramı ise 1054 Türk Lirası değerinde.

En iyi pile sahip 20 akıllı telefon! 18 Kasım 2022 fiyat listesi...
Vatan Bilgisayar'dan iPhone 13 mini'ye 1500 TL indirim! 17 Kasım 2022 fiyat listesi...
Oppo Reno 6'ya Carrefoursa'dan indirim! 17 Kasım 2022 fiyat listesi...