Teknoloji

 Samsung hayranlarının merakla beklediği Galaxy Z Flip 5 özellikleri sızdırıldı! İşte muhtemel satış fiyatı

Ağustos ayında  Unpacked etkinliğinde tanıtılması beklenen Samsung Galaxy Z Flip5 modelinin fonksiyonları gün yüzüne çıktı. Piyasaya sızan özellikleri ve Türkiye satış fiyatını haberimizden öğrenebilirsiniz.Samsung Z Flip 5'in Türkiye'deki çıkış tarihi henüz onaylanmadı ancak 16 Ağustos 2023'te piyasaya çıkması bekleniyor

Samsung Z Flip 5, 8GB RAM ve 128GB Depolama varyantına sahiptir. Samsung Z Flip 5'in Türkiye'deki çıkış tarihi henüz onaylanmadı ancak 16 Ağustos 2023'te piyasaya çıkması bekleniyor.  Buna göre Flip5 3.4″ 720 x 748p bir ekranla öne çıkacak. Veri mühendisi Yogesh Brar, Galaxy Z Flip5 için beklenen fonksiyonların eskli raporlarla eşleşen bir özetini yayınladı.

Telefonda sürati aşırtılmış özel bir Snapdragon 8 Gen 2 sürümünü kullanacak. Kamera tarafında 12+12 megapikselden meydana gelen iki kamera kullanılacak. Diğer fonksiyonlar arasında 8GB RAM, 128/256GB hafıza alanı ve Android 13 tabanlı bir OneUI 5.1 yer alıyor.

Eski Galaxy Z Flip cihazları, cebinize koyabileceğiniz kompakt bir tasarım, kapaklı telefonu açtığınızda büyük bir ekran ve ayrıca eller serbest olarak fotoğraf çekmenizi ve görüntülü görüşmeleri bekletmenizi sağlayan bir Flex modu sunarak masaya çok şey getirdi. . Ancak Galaxy Z Flip 4 hakkında beğenilecek ne kadar çok şey varsa da , mevcut modelin kusurları da var özellikle pil ömrü ve kamera kalitesi söz konusu olduğunda. Galaxy Z Flip 5, Samsung'un bu sorunları çözme şansı olacak.

Samsung hayranlarının merakla beklediği Galaxy Z Flip 5 özellikleri sızdırıldı! İşte muhtemel satış fiyatı

Samsung'un Galaxy Z Flip 5 için daha büyük bir harici ekran ve şovu çalıştıran daha güçlü bir Snapdragon 8 Gen 2 yongası dahil olmak üzere birkaç değişiklik planladığını gösteriyor. 

Samsung Galaxy Z Flip 5: Tasarım, ekran ve renkler

Z Flip 5'in ana ekranı hakkında belirli bir söylenti olmasa da, iç panelin önceki Z Flip cihazlarıyla aynı temel şekli koruyacağını varsaymak güvenlidir. Galaxy Z Flip 4, uyarlanabilir 1-120 Hz yenileme hızına sahip 6,7 inç AMOLED Full HD ekrana sahipti. Buradaki tek ciddi gelişme, QHD çözünürlüğe geçiş olacaktır

Samsung Z Flip 5 fiyatı 1.449 dolardan piyasaya çıkması bekleniyor

Kaynak shop.samsung.com

EDİTÖR NOTU:  Bu haber 07 Haziran 2023 tarihinde saat 22:22'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 23.45 Türk Lirası, euro 25.10 Türk Lirası, altının gramı ise 1487 Türk Lirası değerinde.

Oyun tutkunlarına müjde! Epic Games Store'da Payday 2 ücretsiz 

Borsada parası olanlar bu habere hemen bakın! son 3 ayın zirvesine çıktı

Kira artışına nasıl engel olunur? İşte herkesin merak ettiği yöntemler