27 / 04 / 2024

Samsung indirim kampanyası ile baharı erken karşılıyor!

Samsung indirim kampanyası ile baharı erken karşılıyor!

Samsung’un beyaz eşya ürünlerinde başlattığı indirim kampanyası hem tüketicileri hem de ceplerini sevindirecek ..



Tüketici elektroniği ve elektrikli ev aletlerinin lider ismi Samsung, bahar aylarının gelmesiyle açılan evlilik sezonunu tüm tüketiciler için avantaja çeviriyor. Samsung Beyaz Eşya ürünlerinde başlayan indirim kampanyası sayesinde evlerini yenilemek isteyenler Samsung Eco Bubble Çamaşır Makineleri ve Samsung No Frost Buzdolaplarına çok özel fiyatlarla sahip oluyor. 


Benzersiz köpükle yıkama teknolojisine sahip Eco Bubble…

Kampanyaya dahil olan A++ Enerji Performansına sahip 7 kg kapasiteli Samsung Ecobubble Çamaşır Makineleri köpükle yıkama teknolojisi özelliği ile üstun yıkama performansı sunarken yüksek enerji tasarrufu da sağlıyor .


Benzersiz Köpük Teknolojiyle Soğuk Su da Bile Mükemmel Temizlik!

Sadece Samsung Eco Bubble çamaşır makinelerinde bulunan köpük teknolojisi sayesinde yıkama programı başladığında hava ve su köpük oluşturmak için kullanılıyor ve deterjan hızla eriyerek, oluşan köpükler sayesinde çamaşırlara daha hızlı ve eşit bir şekilde nüfuz ediyor. Eco Bubble teknolojisinin oluşturduğu köpükler düşük ısıda dahi çamaşırları derinlemesine temizliyor. Sık yıkanan çamaşırların aşınmasını da önlemiş oluyor.


Samsung’un elmas kazana sahip Eco Bubble’ı 15 dakikalık kısa programı ile sık yıkanan çamaşırlar için de kurtarıcı oluyor. Çocukların forması, önlüğü, bebeklerin her gün sayısız defa değişen kıyafetleri Samsung Eco Bubble çamaşır makinesinin kısa programında rahatlıkla yıkanıyor.


Samsung No Frost Buzdolabı İle Enerji Tasarruflu Yeni Teknolojiler

Bahar kampanyasında tüketicilerin yüzünü güldürecek bir diğer ürün ise Samsung’un çift kapılı No Frost Buzdolabı. Buzdolabını benzerlerinden üstün kılan en önemli özelliği ise soğutma ve saklama performanslarını en üst seviyeye taşıyanDijital İnverter Kompresörü. Benzerlerine açık ara fark atan bu özelliği sayesinde yiyecekler en etkin soğutma performansıyla ilk günkü gibi tazeliğini koruyor.


Dijital İnverter Kompresör yüzde 40’a varan enerji tasarrufu sağlarken buzdolabının  geniş saklama alanı ergonomik bir kullanım sunuyor. Dijital Inverter Kompresör Samsung buzdolaplarının da tıpkı çamaşır makineleri  gibi en sessiz gecelerde bile gürültüsüz çalışmasını sağlıyor.


Samsung Buzdolabının sahip olduğu Moist Fresh Zone teknolojisi nem oranını optimal seviyede tutarak sebze ve meyvelerin daha uzun süre taze kalmasını sağlarken Coolpack seçeneği de elektrik kesintilerinde yiyecekleri hatta dondurmaları bile sekiz saat boyunca soğuk tutarak bozulmalarını engelliyor.


Samsung’un seçili Çamaşır ve Buzdolaplarında geçerli olacak Bahar Kampanyası ile ilgili daha detaylı bilgi almak için siz de yetkili bir Samsung Yetkili Satıcısına uğramadan geçmeyin.


Samsung No frost buzdolabı 1.699 TL  yerine 1.099 TL ( RT38FAAEDWW ) 


Çamasır Makinesi 1.599 yerine 899 TL ( WF1702W5W)


Geri Dön