Teknoloji

Samsung Knox Matrix ile çoklu cihaz güvenliğinde yeni bir dönem başlıyor!

Samsung Knox Matrix ile cihaz güvenliğinde yeni bir dönem başlatıyor. Bu yeni platform sayesinde Samsung marka cihazlar, güvenli bir ağ içinde birbirlerini koruyacak. İşte ayrıntılar... Bu yeni platform sayesinde Samsung marka cihazlar, güvenli bir ağ içinde birbirlerini koruyacak

Samsung, çığır açacak bir konseptle çoklu cihaz güvenliğinin önünü açıyor: Samsung Knox Matrix. Bu yeni platform sayesinde Samsung marka cihazlar, güvenli bir ağ içinde birbirlerini koruyacak. Knox Matrix, herhangi bir güvenlik ihlali durumunda etkilenen cihazı diğerlerinden ayrı tutarak koruma sağlayacak. Bu da kullanıcıların daha fazla cihazı ekosisteme bağladıkça genel güvenliğin güçleneceği anlamına geliyor.

Samsung Knox, mobil güvenlik konusunda dünya genelinde 10 yıldır kullanıcıları koruyor ve Knox Matrix ile bu güvenliği yeni bir seviyeye taşıyor. Dünyamızın giderek daha bağlantılı hale geldiği bir dönemde, Knox Matrix çoklu cihaz güvenliğinin önemini vurguluyor. Bugün birçok kullanıcı mobil cihazlar, TV'ler, buzdolapları gibi birbirleriyle bağlantılı birçok cihaz kullanıyor. Bu bağlantılı cihaz sayısının artmasıyla birlikte güvenlik riskleri de artıyor. Knox Matrix, bu risklere karşı çözüm sunarak mobil telefonlar, TV'ler, ev aletleri ve diğer birçok cihaz için çoklu cihaz güvenliğini sağlayan devrim niteliğinde bir konsept sunuyor.

Knox Matrix, Samsung marka cihazları güvenli bir ağ içinde birbirlerini koruması için destekliyor. Bir cihazda güvenlik ihlali olduğunda, Knox Matrix diğer cihazların korunmasını sağlamak için etkilenen cihazı ekosistemden ayrı tutuyor. Bu sayede akıllı bir ev, Knox Matrix desteğiyle akıllı bir kalkana dönüşebiliyor. Kullanıcılar ne kadar fazla cihazı ekosisteme bağlarsa, genel güvenlik de o kadar güçleniyor. Knox Matrix'in başarısını sağlayan Trust Chain, Credential Sync ve Cross Platform SDK gibi özellikler, cihazlar arasındaki veri aktarımını koruma altına alıyor ve farklı işletim sistemleri ve platformlardan cihazları etkinleştiriyor.

Samsung, Knox Matrix'in yönetimini özel bir blok zinciri içinde gerçekleştirerek uyumlu cihazların birbirlerini denetlemesini ve güvenliği sağlamasını mümkün kılıyor. Bu yeni yöntem, kullanıcıların birden fazla bağlantılı cihazı güvenli bir şekilde kullanabilmesini hedefliyor. Samsung'un güvenlik odaklı çalışmaları ve yakın işbirlikleri sayesinde uçtan uca koruma ve gerçek zamanlı tehdit tespiti sağlanıyor. 

CarrefourSA'da iPhone 12 modelleri indirimli fiyatlarla! Zamdan etkilenmeden hemen alın!
BİM'de kaçırmamanız gereken fırsat: Samsung Galaxy A52 çılgın indirimiyle sınırlı stoklarla geliyor!
Samsung M8, M7 ve M5 akıllı monitörler, çıtayı arşa çıkardı! Yeni nesil eğlence ve çalışma deneyimini tattırıyor!