Beyaz Eşya

Samsung M7  Akıllı Monitörler en uygun nerede, kaç TL’ye satılıyor? Özellikleri neler? 16 Ocak 2023 fiyat listesi

 Sade ve şık bir tasarıma sahip Samsung M7 monitörler Orta düzeyde yer kaplar, o kadar incedir ki, yine de monitörün önüne bir klavye yerleştirebilirsiniz.  Peki, Samsung M7  Akıllı Monitörler ne kadar? Nerede kaç TL’ye satılıyor? İşte detaylar...Alt çerçeve boyunca fiziksel bir düğme vardır ;  bu sadece monitörü açıp kapamaya yarar

Çoğu monitörün aksine, ayarlarda ve uygulamalarda gezinmek için dahili bir uzaktan kumanda vardır. Alt çerçeve boyunca fiziksel bir düğme vardır ;  bu sadece monitörü açıp kapamaya yarar. Bu monitör, eller serbest ses kontrolü için yerleşik bir uzak alan mikrofonuna sahiptir.  Gizlilik konusunda endişeleriniz varsa, güç düğmesinin yanında mikrofonu devre dışı bırakmak için fiziksel bir anahtar vardır.


Samsung Akıllı Monitör M7 4k akıllı bir monitördür ve Samsung 43M70A'nın yerine geçmiştir. Çoğu monitörün aksine, bir TV'de  yaptığınız gibi doğrudan ekrana içerik akışı yapabilmeniz için tonlarca akış uygulamasıyla yerleşik bir akıllı arayüze sahiptir. Bu nedenle, aslında tuneri olmayan ancak standdaki ergonomik ayarlamalar gibi monitörlerde daha yaygın olarak bulunan bazı özelliklere sahip 43 inçlik bir TV. Birlikte verilen uzaktan kumandadaki mikrofonla veya monitördeki mikrofonla eller serbest olarak kontrol edebileceğiniz
 Bixby veya Alexa sesli asistanları için yerleşik desteğe sahiptir. Samsung'un Smart Monitor serisinde, 32 inçlik daha küçük bir sürümde bulunan ve farklı girişlere sahip olan Samsung Smart Monitor M8 S32BM80 dahil olmak üzere birkaç başka model daha bulunmaktadır. Peki, Samsung M7 Akıllı Monitörler ne kadar? Nerede kaç TL’ye satılıyor?

Samsung M7 video izlemek için iyidir. Yerleşik Tizen OS akıllı arayüzü, çok çeşitli akış uygulamalarına sahiptir,
 böylece en sevdiğiniz içeriği bir PC bağlamadan doğrudan ekranda izleyebilirsiniz. Çok iyi bir kontrastı ve mükemmel siyah homojenliği vardır, bu nedenle karanlık bir odada harika görünür. Ne yazık ki, iyi bir tepe parlaklığına sahip olmasına rağmen, parlak ekran kaplaması nedeniyle fazla parlamayı kaldıramaz, bu nedenle onu parlak bir odaya yerleştirmekten kaçınmak en iyisidir.

 Samsung M7'yi test ettik, ancak 32 inç boyutunda da mevcut. Samsung'un Smart Monitor serisinde, bazıları aşağıda listelenen başka varyantlar da mevcuttur.  M8 modelinin aksine, M7'nin Samsung'un SlimFit kamerasıyla uyumlu olmadığını ve yalnızca tek renkte mevcut olduğunu unutmayın.

Samsung M7 43", yerleşik bir akıllı platforma sahip benzersiz bir 4k monitördür ve çoğu tipik monitörden çok TV'ye daha yakındır.  TV ve monitörün benzersiz bir kombinasyonudur, ancak aynı performansı göstermez.

Samsung Smart Monitor M7, iyi bir yapı kalitesine sahip. Taban sağlam ve metalden yapılmıştır ve monitörü iyi destekler. Yine de ergonomi biraz gevşek, bu nedenle monitör çok fazla sallanırsa veya kenarlarından dokunursanız kolayca dönme eğilimindedir.  Arka panellerde biraz esneklik olduğundan ve kullanılan malzemeler biraz dayanıksız olduğundan, monitörün kendisi çok iyi yapılmış gibi görünmüyor.

Carrefor      : 7.999,00 TL yerine 6.799,00 TL (CarrefourSA Kart'a Özel  %15 Tasarruf)

Akakçe        : 5.899,00 TL

Teknosa       : 6.529, 00 TL

Samsung       : 6.599,00  TL

N11           : 6.316.88 TL

Çiçeksepeti   : 6.329.00 tl