Beyaz Eşya

Samsung no frost buzdolabına 1.800 TL indirim! 15 Ocak 2023 Fiyat Listesi

A++ enerji sınıfıyla yüksek seviyede enerji tasarruflu Samsung No Frost buzdolabı, geniş iç hacmi ve 435 litre kapasitesiyle tüm yiyecekleri rahatça depoluyor.  Samsung’un 435 litre no frost buzdolabı, tam 1

Buzdolabına ihtiyacı olanlar için fırsat niteliğinde indirim PTT AVM’den geldi. Samsung’un 435 litre no frost buzdolabı, tam 1.800 lira indirimle satışa sunuldu.

Kombi tipi çift kapılı ve şık tasarımlı metalik gri renkte buzdolabı, üstün soğutma teknolojileri ile yiyecekleri ilk günkü tazeliğinde koruyor. Samsung’un en beğenilen modellerinden olan Samsung RL4323RBAS8TR A++ enerji sınıfı no frost buzdolabı, çarpıcı soğutma performansıyla kullanıcı memnuniyetini kazanıyor.

Akıllı sensör sistemi, LED aydınlatma, dijital inverter kompresör ve çoklu akış teknolojisi gibi özelliklerle donatılmış buzdolabı, güçlü teknik özelliklerinin yanında, şık, estetik tasarımıyla da beğeni topluyor.

AKILLI SENSÖR SİSTEMİ İLE OPTİMUM SOĞUTMA PERFORMANSI

Samsung’un bu modeli, en yeni teknolojik özelliklerle donatılmış, geniş iç hacimli ve şık bir buzdolabı arayanlara hitap ediyor. Soğutma performansını optimum seviyede tutmak için özel olarak tasarlanan Akıllı Sensör Sistemi sayesinde, bu buzdolabında mutfaktaki sıcaklığı ve soğutucunun içindeki nem seviyesini takip eden beş adet sensör bulunuyor.
 

Kullanım alışkanlıklarınızı da takip eden sensörler, buzdolabı ayarlarınızı en ideal ısıya ayarlıyor. Bu sayede soğutma konusunda optimum verimlilik elde ediliyor. Bu sensörler, buzdolabı kapısı uzun süre açık kalırsa, sizi uyararak olası arızaların önüne geçmeyi sağlıyor.

DİJİTAL INVERTER KOMPRESÖR, SOĞUTMA HIZINI OTOMATİK AYARLIYOR

Samsung’un bu modelinin bir başka çekici özelliği de, dijital inverter kompresörü. Dijital inverter kompresörün bulunması, dolabınızın soğutma ihtiyacına göre hızı otomatik olarak ayarlayabilmesi anlamına geliyor. Bu sayede buzdolabınız daha az enerji tüketerek, daha az sesle çalışıyor. Hem sessiz hem enerji tasarrufu yapan, hem de uzun ömürlü bir performans sunan Samsung buzdolabı, A++ enerji sınıfı ailesinin de bir üyesi.

https://www.pttavm.com/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 15 Ocak 2023 tarihinde saat 02:13'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 19.13 Türk Lirası, euro 20.72 Türk Lirası, altının gramı ise 1186 Türk Lirası değerinde.

LG’nin 8 programlı bulaşık makinesi kaç lira? Özellikleri neler? 14 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Samsung’dan Galaxy S20’ye hediye gibi kampanya! Hafta sonu başlıyor, kaçırmayın! 14 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Akaryakıt alacaksanız bunu mutlaka okuyun! 60 TL para iadesi var!