Beyaz Eşya

Samsung Bespoke Alttan Donduruculu Buzdolabı en ucuz nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?  12 Ocak 2023 fiyat listesi

Teknoloji devi Samsung tarafından geliştirilen Bespoke Alttan Donduruculu Buzdolabı, benzersiz tasarımı, 20 yıl kompresör garantili Dijital İnverter Teknolojisi, Bespoke modüler tasarımı ve çepeçevre soğutmasıyla buzdolabı almak isteyenler için oldukça cazip bir öneri olarak insanların karşısına çıkBespoke - Özelleştirilebilir Modül/Kombinasyon özelliğiyle buzdolabınızı yaşam tarzınıza uyacak şekilde özelleştirebilir ve farklı seçenekleri bir araya getirebilirsiniz

Samsung Bespoke Alttan Donduruculu Buzdolabı’nın özelleştirilebilir tasarımı sayesinde güzel, şık ve benzersiz bir mutfak alanı yaratabilirsiniz. Bespoke - Özelleştirilebilir Modül/Kombinasyon özelliğiyle buzdolabınızı yaşam tarzınıza uyacak şekilde özelleştirebilir ve farklı seçenekleri bir araya getirebilirsiniz. Dilerseniz buzdolabınızı çift kapılı ve 344 litre kapasiteli tek bir modül halinde de kullanabilirsiniz.

Eğer daha fazla alana ihtiyacınız varsa birden fazla modülü mükemmel bir şekilde bir arada kullanmanız da mümkün. Örneğin isterseniz iki farklı boyutta sunulan tek kapılı bir modeli veya başka bir çift kapılı modeli bu ürünle birleştirebilirsiniz.

Peki, Samsung Bespoke Alttan Donduruculu Buzdolabı’nın teknik özellikleri neler? İşte detaylar...

SAMSUNG BESPOKE ALTTAN DONDURUCULU BUZDOLABININ TEKNİK ÖZELLİKLERİ

Toplam 355 litrelik hacme sahip olan alttan donduruculu buzdolabı, 595 mm net genişliği, 1853 mm net menteşeli kasa yüksekliği 65 kg ağırlığı 658 mm derinliği, no frost özelliği ve çepeçevre soğutma tipi özelliğiyle kullanıcılarına benzersiz bir deneyim fırsatı sunuyor.

Toplamda 355 litre kapasitesi bulunan Samsung Bespoke Alttan Donduruculu Buzdolabı’nın 231 litre soğutucu kapasitesi ve 124 litre dondurucu kapasitesi bulunuyor.

Net kapasite bilgileri ise şu şekilde:

Samsung Bespoke Alttan Donduruculu Buzdolabı ile evinize kusursuz ve şık bir görünüm kazandırabilirsiniz. Ayrıca, ürünün şık ve zarif tasarımı ile mutfak dolaplarınızla mükemmel uyum sağlar. Güzel, düz kapıların ve sade arka tasarımın yanında minimalist iç bölümde gizli ekran, düz bir şarap rafı ve gri tonlu gıda rafı gibi bölmeler de bulunuyor.

SAMSUNG BESPOKE ALTTAN DONDURUCULU BUZDOLABININ FİYATLARI

21. 199,00 TL: Mediamarkt

21.498,00 TL: Hatunelektrik.com

22.999,00 TL: Samsung Türkiye

26.999,00 TL : Teknosa

AYRINTILAR İÇİN: https://www.samsung.com/tr/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 12 Ocak 2023 tarihinde saat 14.55'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18.78 Türk Lirası, euro 20.22 Türk Lirası, altının gramı ise 1138 Türk Lirası değerindedir.

Vestel NF52101 No-Frost Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?  11 Ocak 2023 fiyat listesi

LG’nin No Frost buzdolabında indirimde! 7 Ocak 2023  Fiyat Listesi