Beyaz Eşya

Samsung’dan kişiselleştirilebilir Bespoke buzdolapları! Alt ve üst kapaklar için 4 farklı renk ve desen! 

Samsung, kullanıcı odaklı Bespoke felsefesinden ilham alan, kişiselleştirilebilen tasarıma sahip, yeni Bespoke serisi buzdolaplarının tanıtımını gerçekleştirdi. İşte Samsung Bespoke buzdolabı serisi özellikleri... Tasarımsal anlamda farklı renklerle kombine edilebilen ve her eve uyum sağlayabilen Bespoke buzdolaplarının alt ve üst kapaklarında farklı renk ve doku seçeneklerine göre kişiselleştirme fırsatı sunuluyor

Teknoloji devi Samsung, kullanıcıların beklentilerine uygun olarak kişiselleştirilebilir yeni Bespoke serisi buzdolaplarının tanıtımını gerçekleştirdi. Tasarımsal anlamda farklı renklerle kombine edilebilen ve her eve uyum sağlayabilen Bespoke buzdolaplarının alt ve üst kapaklarında farklı renk ve doku seçeneklerine göre kişiselleştirme fırsatı sunuluyor. 

Samsung tarafından yapılan araştırmalara göre kullanıcılar, mutfaklarını evlerinin en önemli alanlarından şeklinde nitelendiriyor. Mutfaklar, sadece yemek pişirmek ve yemek için değil; dinlenmek, sohbet etmek, kahve içmek, yakın bir arkadaşı ağırlamak gibi aktivitelerde de rahat ortamlar yaratıyor. 

https://www.samsung.com/tr/

Editör Notu: Bu haber 19 Ekim 2022 tarihinde saat 17:15'te yazıldı. An itibarıyla dolar kuru 18 lira 70 kuruş, euro 18 lira 36 kuruş, altının gramı ise 1005 lira değerindedir.

A101'de Lydstro Cleanr, Omix Mixbot, Fantom, Homend Alex robot süpürgeler ne kadar? 19 Ekim 2022 fiyat listesi

Hoover çamaşır makinesi 8 bin 400 TL yerine 6 bin TL! İşte 19 Ekim 2022 fiyat listesi…

Altus indirimleri yenilendi! Bulaşık makinesinde 2 bin TL fırsat! İşte 19 Ekim 2022 fiyat listesi..