Teknoloji

Samsung'un ucuz telefonu Galaxy A54'ün google rekabeti büyüyor

Ucuz ve iyi bir performans sunan Galaxy A54, Samsung'un A54 5G'si Pixel 6A ile tam olarak boy ölçüşemiyor. Ayrıca Galaxy A54 Samsung'un amiral gemisi Galaxy S23 Ultra, piyasadaki en güçlü özelliklerden bazılarını ve güçlü kameraları bir araya getiriyor.Tasarımını bile beğendim, özellikle incelediğim limon yeşili versiyonunu

Galaxy A54, 6,4 inçlik bir ekrana, günlük ihtiyaçlar için (hafif oyunlar dahil) yeterli güç sunan sekiz çekirdekli bir işlemciye ve anlık fotoğraflarınızın üstesinden gelmek için iyi bir iş çıkaran bir kameraya sahiptir. Tasarımını bile beğendim, özellikle incelediğim limon yeşili versiyonunu. 128 GB'lık depolama alanı çoğu kişi için kafi olacaktır ve daha fazla alana gereksinim duyanlar bunu 1 TB'a kadar microSD kartlarla genişletebilir. 

Makul fiyat etiketi göz önüne alındığında çok şey var, ancak ne yazık ki yayınlama noktasında olmasa da, bu incelemeyi yazarken Best Buy ve Amazon'da görülen 375 $' lık fiyatlarla genellikle daha da ucuza satılıyor. Bu potansiyel avantaja rağmen, Google'ın uygun ücreetli telefonları önemli alanlarda, özellikle de kamerada Samsung'u gölgede bırakıyor. 

Samsung'un ucuz telefonu Galaxy A54'ün google rekabeti büyüyor

Galaxy A54 mü yoksa Pixel 6A mı?

Galaxy A54'ün rekabetçi fiyatına rağmen, Google'ın muhteşem 349$'lık Pixel 6A'sı ve A54'ün normal perakende fiyatından sadece 50$ daha fazla olan 499$'lık  en son Pixel 7A ile rekabet çetin.

A54 5G'ye karşı Pixel 6A hala aranacak telefon. Performansı biraz daha iyi, kamerası daha iyi çekimler yapıyor ve Google'ın sade Android sürümünün kullanımı genellikle Samsung'un One UI dış görünümünden daha güzel. 50 $ daha ödemeye hazırsanız, Pixel 7A ayrıca daha iyi kamera performansı ve Galaxy A54 5G'de olmayan kablosuz şarj sunar. Yine de A54 biraz daha büyük ve microSD kart depolama genişletme sunuyor, bu nedenle Pixel için tam bir zafer değil. İşte telefon hakkında bilmeniz gerekenler. 

Galaxy A54: Eğlenceli tasarım, canlı ekran

A54 5G'min kireç yeşili versiyonu, parlak cam sırtı ve metalik görünümlü kenarları (aslında plastik) ile gerçekten oldukça güzel. Pixel 6A veya 7A'nın daha sağlam hissinden yoksun olsa da, tutacak kadar iyi hissettiriyor. Yağmurda veya bira taşıyan beceriksiz arkadaşların yanında yapılan telefon görüşmeleri sırasında onu güvende tutacak su geçirmezlik için IP67 derecesine sahiptir (Pixel 6A ve 7A'da olduğu gibi). 

Kaynak: https://www.hepsiburada.com/

Galaxy A54 Satış Fiyatı: 11.170,00 TL

EDİTÖR NOTU:  Bu haber 23 Mayıs 2023 tarihinde saat 00:30'da yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 20.608 Türk Lirası, euro 22.247 Türk Lirası, altının gramı ise 1392 Türk Lirası değerinde.