Proje Güncel

Sancaktepe Resim İstanbul'da 230 bin liraya 1+1 daire!

Finans Merkezi Ataşehir’e, Sabiha Gökçen Havalimanı’na ve Kartal sahile 10 dakikada mesafede yer alan Resim İstanbul Orman projesinde daire fiyatları 230 bin liradan başlayarak yükseliyor...

3 etaptan meydana gelen Resim İstanbul projesinin 2. etabı olarak inşa edilen Resim İstanbul Orman projesi toplam 328 adet konuttan meydana geliyor.


Resim İstanbul Orman teslimleri ne zaman sorusuna 2016 yılının Eylül ayı yanıtı veriliyor. Resim İstanbul Orman satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. 


Resim İstanbul Orman Konutları fiyat listesi!

1 oda 1 salon dairelerin peşin fiyatları 230 bin lira,

2 oda 1 salon dairelerin peşin fiyatları 357 bin lira,

3 oda 1 salon dairelerin peşin fiyatları 485 bin lira,

4 oda 1 salon dairelerin peşin fiyatları 798 bin liradan başlıyor.


Ortadoğu Resim İstanbul Orman ödeme koşulları kapsamında kişiye özel vadelendirme imkanı sunuluyor. Ayrıca projede sürpriz indirimler uygulanıyor.


Resim İstanbul Orman projesi metro ile Üsküdar’a 24 dakika, Taksim’e 44 dakika, Yenikapı’ya 34 dakika ve Finans Merkezi Ataşehir’e, Sabiha Gökçen Havalimanı’na ve Kartal sahile 10 dakikada uzaklıkta yaşama geçiriliyor.


Resim İstanbul Orman Evleri'nde dinlenme locaları, pergolalar, tenis kortu, açık-kapalı yüzme havuzu, bisiklet ve yürüyüş yolları, çocuk oyun parkları, tematik bahçeler ve açık hava sineması, hamam, sauna, buhar odası, fitness center, kapalı basketbol sahası, squash salonu, davet salonu, kapalı çocuk oyun alanı, cep sineması ve faaliyet odaları bulunuyor.


Ortadoğu Grup Resim İstanbul Orman iletişim

Telefon: 444 53 18

Web adresi: www.resimistanbul.net

Maide KARADAĞ/Emlakkulisi.com