27 / 04 / 2024

Sancaktepe Rings İstanbul KDV artışından etkilenmiyor!

 Sancaktepe Rings İstanbul KDV artışından etkilenmiyor!

Firma: Selin Yapı

Proje: Rings İstanbul

Selin Yapı tarafından inşa edilen Rings İstanbul’da ev sahibi olmak isteyenler için fırsatlar devam ediyor. Yeni yılda da birbirinden cazip ödeme avantajlarının sunulduğu proje KDV artışından da etkilenmedi.




Müstakil yaşam konforu sunan daireleri ile Anadolu yakasının en iddialı projesi Rings İstanbul’da satışlar hızla devam ediyor. Aralık ayında sunduğu dört farklı ödeme seçeneğiyle satışlarını bir önceki yılın Aralık ayına göre yüzde 30 artıran proje, yeni dönemde de birbirinden cazip ödeme avantajları sunuyor. Ayrıca proje KDV artışından da etkilenmedi.  


2012’nin son çeyreğinde ‘Evinizi Şimdi Alın, Ödemeye Taşındıktan Sonra Başlayın’ sloganıyla başlayan kampanya,  gördüğü yoğun ilgi üzerine devam ediyor. Kampanya kapsamında ev sahibi olanlar, taşındıktan sonra kredi taksit ödemelerine başlayacak olmanın rahatlığını yaşıyor.


Sunulan diğer ödeme seçeneği ile ise, yüzde 40 peşin verilerek, kalan tutar vade farksız olarak 36 ayda ödenebiliyor.


Dairelerin yüzde 70’inin satıldığı projenin ilk etabında teslimler Mayıs 2013’de. 



Her zevke uygun daire seçenekleri


Anadolu yakasının son iki ormanından biri olan Aydos eteklerine inşa edilen Rings İstanbul Siesta, Vista ve Rings Suites isimli üç bölümden oluşuyor. Projede 1+1’den 5+2 dublekse kadar her zevke hitap eden farklı tip ve metrekarelerde daireler mevcut. 


238.000 m2’lik alana sahip projede toplamda bin beş yüz konut, Rings Alışveriş Merkezi, 40.000 metrekarelik kapsamlı sosyal tesisleri bünyesinde barındıran Rings Club’ın yanı sıra Bilfen Anaokulu ve İlköğretim Okulu da yer alıyor. Projenin ilk etap teslimi ise  Mayıs 2013’te başlayacak.


444 86 00 

www.ringsistanbul.com 


projeye sor



Geri Dön