27 / 04 / 2024

Sancaktepe Rings İstanbul satış ofisi!

Sancaktepe Rings İstanbul satış ofisi!

Firma: Selin Yapı

Proje: Rings İstanbul

Sancaktepe'de yükselen Rings İstanbul'dan ev almak için banka kredisi kullanılabiliyor. Sancaktepe Rings İstanbul satış ofisi ile iletişime geçmek için 444 86 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz...



Sancaktepe Rings İstanbul satış ofisi ile ilgileri bilgileri paylaşmadan önce projenin genel özelliklerini aktaralım.


Sancaktepe'de inşa edilen Rings İstanbul projesi 3 etaptan meydana geliyor. Rings İstanbul'da 65 metrekare ile 273 metrekare arasında değişen alanlara sahip konutlar yer alıyor.


Fitness center, futbol sahaları, basketbol sahaları, mini golf sahası, güvenlik hizmetleri, squash alanı, teraslar, kat bahçeleri, tenis kortları, restoranlar, voleybol sahaları, spa ve yüzme havuzu birçok sosyal alana yer veren Rings istanbul'dan ev sahibi olmak için banka kredisi kullanılıyor.


Selin Yapı tarafından hayata geçirilen projede yer alan konutların teslimleri hemen yapılıyor. Rings İstanbul'da toplamda 1.500 adet daire bulunuyor.


500 milyon yatırım bedeli ile inşa edilen  Selin Yapı  Rings İstanbul projesi kapsamında Stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3 oda 1 salon dubleks, 4 oda 1 salon, 4 oda 2 salon dubleks ve 5 oda 2 salon dubleks konutlar mevcut.



Sancaktepe Rings İstanbul satış ofisi bilgileri

Sancaktepe Rings İstanbul satış ofisi telefon: 444 86 00 



Rings istanbul Sancaktepe ulaşım:


Rings İstanbul adres: Akpınar Mahallesi Kanuni Caddesi No:6 34885 Sancaktepe / İSTANBUL



Ring İstanbul Sancaktepe iletişim:


Telefon: 444 86 00 

Web Adresi: www.ringsistanbul.com

Çiğdem ALKAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön