27 / 04 / 2024

Sanko Park'ta 1 Haziran'a kadar kira yok!

Sanko Park'ta 1 Haziran'a kadar kira yok!

Sanko Holding ve Rönesans Holding ortaklığıyla Gaziantep'te 20 Mart'ta açılacak olan Sanko Park Alışveriş Merkezi'nde 1 Haziran'a kadar yatırımcılardan kira alınmayacak.



Yatırımcıya destek olmak amacıyla, 20 Mart'ta açılacak mağazalardan 1 Haziran tarihine kadar kira alınmayacak. Sanko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Konukoğlu düzenledikleri ortak basın toplantısında, şunları söyledi:
"Türkiye'nin üretim ve tüketim merkezlerinden olan Gaziantep, Türkiye'nin altıncı büyük şehri. Nüfusu 1,5 milyona yaklaşan, Zeugma başta olmak üzere, tarihi ve kültürel zenginlikleri ile dikkatleri çeken Gaziantep, sanayi ve ticaret alanında da yüksek potansiyele sahip. Ancak, Gaziantep'te alışveriş merkezinden eğlenceye kadar böyle büyük bir kompleks bulunmuyordu. Sanko Park, bu talebi karşılayacak. Her ihtiyaca cevap verecek ve şehrimizin sosyal yaşamını değiştirecek. Gaziantepliler'in açılmasını uzun süredir heyecanla beklediği Sanko Park, şehrin merkezinde konumlanması sayesinde konut alanlarına yürüme mesafesinde bulunuyor. Bu özelliği ile bir çekim ve buluşma merkezi haline gelecek"
Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erman Ilıcak da,"Sanko Park'ı yüzde 50-50 ortaklıkla yaptık. Gaziantepli'ye ve bölgeye yakışır iç dekorasyonu, teknolojik buz pistiyle bina, toplam 145 milyon dolar yatırımla tamamlandı. Bunun büyük kısmı yatırımcıların öz kaynağı ile gerçekleştirildi. Bir kısmı ise EUROHYPO'dan temin edilen kredi ile yapıldı. Sanko Park gibi başlamış olan Malatya, İstanbul Kozzy, Adana,  İzmir  Optimum projelerimize devam ediyoruz. Ayrıca yeni yatırımlarımız için çalışmalarımıza devam edeceğiz" açıklamasında bulundu.

2 bin 500 kişiye istihdam

Sanko Park, proje bittiğinde yaklaşık 2 bin 500 kişiye istihdam olanağı sağlayacak olan ve bölgeye ekonomik katkı sağlayacak. 145 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilen Sanko Park'ın Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgelerinin en büyük alışveriş ve eğlence merkezi olacağı kaydedilirken, sınır komşularıyla ticareti geliştirme misyonunu da üstleneceği belirtiliyor. 60 bin metrekarelik kiralanabilir alanıyla, Sanko Park taşıdığı misyon çerçevesinde komşu ülkeler ile sınır ticaretinin gelişmesine katkı sağlayacak.

Geri Dön