Kent Haberleri

Şanlıurfa Akçakale'ye semt pazarı ve kent parkı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Büyükşehir Belediyesi tarafından Akçakale'de yapımı devam eden çalışmaları yerinde inceledi.


Şanlıurfa kent merkezi tüm ilçelerde yenilikçi yaklaşımları ile tüm ilçeleri ile birlikte Şanlıurfalıların yaşam kalitesini yükseltmeyi hedefleyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Semt sahası, Semt pazarı, Kent parkı, prestij caddeler, içme suyu arıtma tesisleri ve atık su arıtma tesisleri yapıyor.


Bu kapsamda tüm ilçelere ziyaretler düzenleyerek sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Nihat Çiftçi, Akçakale'de ilk olarak ilçe Belediyesini ziyaret ederek koordinasyon toplantısı yaptı.


Ardından Büyükşehir Belediyesi tarafından sahada sürdürülen Semt sahası, Kent parkı, ve bir çok projeyi inceleyen Başkan Nihat Çiftçi, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.


Burada işçilerle sohbet ederek bölge halkı ile bir araya gelen Başkan Nihat Çiftçi, tüm ilçelerde başlatılan çalışmalar ile vatandaşların yaşam kalitesinin yükseleceğine değindi.


Son olarak Büyükşehir Belediyesine bağlı ŞUSKİ Genel Müdürlüğü tarafından Akçakale'de Biyolojik arıtma tesisinin bakım onarımı yerinde inceleyen Başkan Nihat Çiftçi, teknik ekiple çalışmalar hakkında bilgi aldı.



Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi