27 / 04 / 2024

Şanlıurfa Birecik'te dış cephe yenileme çalışmaları başladı!

Şanlıurfa Birecik'te dış cephe yenileme çalışmaları başladı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Birecik ilçesinde yapımı devam eden dış cephe yenileme çalışmalarını inceledi.




Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Birecik ilçesinde başlatılan dış cephe düzenleme çalışmalarını inceledi. Birecik Kaymakamı Kadir Perçi, AK Parti Birecik İlçe Başkanı Müslüm Kaynarpınar ile birlikte gerçekleştirilen çalışmaları inceleyen Başkan Nihat Çiftçi, teknik ekipten yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı


13 ilçede cephe düzenleme çalışmalarının sürdüğünü ifade eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, "Cephe düzenleme çalışmalarını yerinde inceledik. Birecik ilçesine yakışır güzel bir renk seçimi yapılmış. Amacımız her ilçeyi güzelleştirmektir ve daha çalışacak çok işimiz var, yapacak çok işimiz var. İlçelerde çalışmalar aynı anda başlatıyoruz. Birecik ilçemize hayırlı olsun" diye konuştu. 


Başkan Nihat Çiftçi, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ile Birecik Belediyesinin ortaklaşa yürüttüğü Birecik Kalesi düzenleme ve eski evleri kamulaştırma projesini inceledikten sonra ilçeden ayrıldı.




Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön