30 / 04 / 2024

Şanlıurfa Hilvan'a yeni kütüphane inşa ediliyor!

Şanlıurfa Hilvan'a yeni kütüphane inşa ediliyor!

Eğitime ve gençliğe önem veren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Hilvan’da temelini attığı İlçe Kütüphanesinin çalışmalarına son sürat devam ediyor.



Sosyal ve kültürel belediyecilik kapsamında yaşlılara, kadınlara ve gençlere yönelik hizmetlerine devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Hilvan’da temelini attığı İlçe Kütüphanesi inşaatını hızlandırdı. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, 3 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen Hilvan İlçe Kütüphanesi inşaatı Hilvan’da takdirle karşılandı. Gençleri sokaktaki kötü alışkanlıklardan kurtarmak, onlara okuma alışkanlığı kazandırmanın yanı sıra çeşitli sosyo-kültürel aktivitelere katılımlarını sağlamak amacıyla inşa edilen kütüphanede çalışmalar sürüyor.

HİLVANLILAR’DAN BÜYÜKŞEHİR’E TEŞEKKÜR

İlçe Kütüphanesi inşaatının çok kısa sürede oldukça iyi ilerlediğini belirten Hilvanlılar, “Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve ekibine teşekkür ediyoruz. Gençlerimizin böyle bir tesise ihtiyacı vardı. Bu tesisi ve buna benzer projeleri ilçemize kazandıran Başkanımızdan Allah razı olsun” şeklinde konuştu.


Geri Dön