Toki

Şanlıurfalılara 2 yeni müjde! Resmen açıklandı!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şanlıurfa'da 2 yeni millet bahçesi inşa edecek. İşte detaylar... Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi internet sitesindeki bilgilere göre, söz konusu projelerin ihale tarihleri de açıklandı

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şanlıurfa'da 2 yeni millet bahçesi inşa edeceğini açıkladı. 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi internet sitesindeki bilgilere göre, söz konusu projelerin ihale tarihleri de açıklandı. 

Şanlıurfalıların yüzünü güldüren millet bahçesi projeleri Akçakale ve Ceylanpınar'da hayata geçirilecek.

Merakla beklenen Şanlıurfa Akçakale ve Ceylanpınar millet bahçelerinin ihaleleri 18 Temmuz ve 19 Temmuz tarihlerinde yapılacak. 

Şanlıurfa Akçakale Millet Bahçesi ihalesi 18 Temmuz'da yapılacak.
Şanlıurfa İli Akçakale İlçesi Bolatlar (Şeyh Yakup) Mahallesi Millet Bahçesi İle Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 18 Temmuz 2022 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Şanlıurfa Ceylanpınar Millet Bahçesi ihalesi 19 Temmuz'da yapılacak.
Şanlıurfa İli, Ceylanpınar İlçesi Akrepliişletmesi ve Beyazkuleişletmesi Mahalleleri Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 19 Temmuz 2022 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ'den Bursalılara son dakika müjdesi! Bu 3 ilçeye 1.443 ucuz konut geliyor! Sakın kaçırmayın!

Bankalarda son dakika depremi! İş Bankası, Ziraat, Halkbank, ING, Akbank arka arkaya açıkladı! Kararları duyan şok oldu!

TOKİ 2022 başvuruları başlıyor! TOKİ'den son dakika ucuz konut müjdesi! Sakın kaçırmayın! İşte il il proje listesi!

Altın yerle yeksan! 1 gram bile altını olan kahroldu! Hemen son dakika fiyatlarına bakın! 16 Temmuz 2022 altın fiyatları