03 / 05 / 2024

Şanlıurfa'ya 180 konutluk proje!

Şanlıurfa'ya 180 konutluk proje!

Türkiye Emekliler Derneği Şanlıurfa Şubesi Başkanı Mehmet Karagöz, bölgeye 180 konut kazandırılacağını belirtti. Karagöz, ''TOKİ'den cevap alamayınca müteahhit firmalara kaçtık'' diye konuştu.



Geçen gün açıklanan  TOKİ  konut fiyatları, birçok vatandaş tarafından tepki görmüştü. Yüksek TOKİ fiyatlarına bir tepki de Türkiye Emekliler Derneği Şanlıurfa Şubesi'nden geldi. Türkiye Emekliler Derneği Şanlıurfa Şubesi Başkanı Mehmet Karagöz, TOKİ fiyatlarının yüksek olması nedeniyle özel bir firma ile anlaştıklarını ve bu firma aracılığıyla daha ucuz konut yapacaklarını ifade etti. Başkan Mehmet Karagöz, üyelere konut yapmak amacıyla 180 konutluk bir anlaşma yaptıklarını açıkladı.

 

Karagöz: 'TOKİ'den daha uygun şekilde üyelerimize ev yapacaklar' 

Başkan Mehmet Karagöz yaptığı açıklamada, "Daha önce üyelerimiz için TOKİ'den 520 konut aldık ve şu anda oturmaktalar. Eski Valimiz Celalettin Güvenç'e teşekkür ediyorum. 3 yıldır talepte bulunuyoruz TOKİ'den. Sonuçlar netice vermedi ama 3-4 gün bir yazı çıktı. 3+1, 180 bin lira, 4+1 evler de 208 bin lira. Üyelerimizin bunları alması mümkün değil. Bir müteahhit firmasıyla anlaştık. Üyelerimize en uygun 

şartlarda ev yapılması noktasında konut yapmak istiyoruz. 3-4 yapı firması ile görüştük, bir firmada karar kıldık. TOKİ, bizim ihtiyaçlarımıza cevap vermeyince biz de başka firmalara kaçtık. TOKİ'den daha uygun şekilde üyelerimize ev yapmaktalar. 180 konutluk anlaşma yaptık. Peyderpey yapmaya devam edeceğiz. Üyelerimizden talep geldikçe biz de üyelerimizin talebini yerine getireceğiz." ifadelerine yer verdi. 


Yapılan açıklamandan sonra Şanlıurfa Emekliler Derneği ile firma arasında protokol imzalandı.



Şanlıurfa Olay Gazetesi


Geri Dön