Ekonomi

Şans emeklilerin ayağına geldi! Bu tarihe kadar başvurun 7500 TL’nin sahibi olun!

Emekliler için bankaların kampanyaları bitmek tükenmek bilmiyor. Bu kampanyalar emeklilerin nakit sıkıntılarına çare oluyor. İşte emekliler için yeni bir kampanya daha!Emekli maaşını bankasına havale eden emeklilere bankadan ödeme geliyor

Yapı Kredi Bankası emekli promosyon kampanyası hakkında yeni bir açıklama yaptı. Emekli maaşını bankasına havale eden emeklilere bankadan ödeme geliyor.

İşte detaylar…

MAAŞA GÖRE ÖDEME KAPIDA!

Bankalar müşterilerine müşteri katmak için emeklilik kampanyaları yayınlamayı sürdürüyor. Yapı Kredi Bankası'nın kampanya açıklamasında, kampanya ödemelerinin emekli maaşının büyüklüğüne göre yapılacağı açıklandı. Bu bağlamda emekli maaşının büyüklüğüne göre en fazla 7.500 TL ödenmektedir. Kampanya 31 Aralık tarihine kadar geçerli olacaktır.

YAPI KREDİ BANKASI EMEKLİ PROMOSYON KAMPANYASI DETAYLARI;

- Ek Ödül Taahhütnamesinin imzalanmasından itibaren 60 gün içerisinde iki yeni fatura ödeme talimatı verilmesi ile maaş aralığına bakılmaksızın 200 TL nakit ikramiye yapılacak.

- 1.11.2022- 31.1.2023 tarihleri arasında ilk kez kredi kartı satın alan veya kampanya talebi tarihinden önceki 3 ay içinde mevcut kartlara para harcamamış müşteriler için de kampanya başlangıç tarihinden 28/02/2023 tarihine kadar toplamda 500 TL harcama yaptıktan sonra 300 TL nakit talep hakkı elde edebilirler. Ödeme, bireylerin emeklilik hesaplarına ve ek ikramiye yükümlülüğü iptal edilmediği zaman ise maaş ödemesinin ilk ayını takip eden ayın ilk haftasında yapılır.

- Kampanya başlangıç tarihinde ek ödül taahhüde imza atan kişiler, imzaladıkları ayı takip eden ayın ilk gününden başlayacak şekilde 0 faizle 2000 TL'ye kadar esnek hesap limiti kullanabilirler. ilk maaşlarını alırlar ve üç ay devam ederler. Promosyondan faydalanmak için nakit promosyon ödemesinin alındığı ayın son gününe kadar esnek hesap açılması gerekir.

Eğitim öğretim yardımı kimlere verilir? Eğitim öğretim yardımı ne kadar?

Manavlarda yeni dönem! Sebze ve meyveyi artık böyle alacaksınız! Duyunca inanamayacaksınız!